Obavijesti

Viral

Komentari 2

Saznajte tko su dobitnici Samsung i MeanIT mobitela

Saznajte tko su dobitnici Samsung i MeanIT mobitela
1

Od vas smo tražili da s nama podijelite najluđe iskustvo s vaše najbolje rođendanske zabave. Među hrpom zabavnih poruka izabrali smo najkreativnije. Saznajte tko su dobitnici!

U periodu od 22. veljače do 2. ožujka naši čitatelji su odgovarali na pitanje "Koja je najluđa stvar ili iskustvo koje ste doživjeli na proslavi svog rođendana". Podijelili smo ukupno 24 mobitela: 4x Samsung Galaxy S6 Edge i 20x MeanIT  Promise MQ508. Time smo točno na naš 11. rođendan završili nagradni natječaj. Čestitamo dobitnicima i hvala svim našim čitateljima na sudjelovanju.

Dobitnici 1. ciklusa:

2x Samsung Galaxy S6 Edge 
Danijela Strugar, Kneževo 
Matija Mihalina, Radovan


10x Meanit Promise MQ508 
Domagoj Pakšec, Lukač 
Vjekoslav Leko, Osijek 
Stjepan Zelić, Zagreb 
Igor Filjević, Gorice 
Srđana Jovanović 
Josipa Gašić, Slavonski Brod 
Ivan Leš, Zagreb 
Milan Knežević 
Tajana Stipetić Vereš, Zagreb 
Mara Čičak, Slavonski Brod

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

 

Dobitnici 2. ciklusa:


2x Samsung Galaxy S6 Edge 
Alenka Ondrušek 
Anamarija Macanović


10x Meanit Promise MQ508 
Ivan Vuković 
Blaženko Perić Komčić 
Marjan Horvat 
Mario Kusturić 
Sofija Hodza 
Ante Nikšić 
Ivana Zagorac 
Igor Čičić 
Vladimir Rakoš 
Ljiljana Stojak

 

A četiri najbolja komentara su...


"Bila sam sama kod kuće za svoj rođendan. Netko mi je pozvonio na vrata, nikoga nisam očekivala. Moja baka je bila na vratima s kacigom u ruci, ništa mi nije bilo jasno. Rekla je samo: "Obuci se, idemo". Pitala sam ju odakle joj motor (u pitanju je bio chopper), kaže ona: "Strpi se, vidjet ćeš". Baka je vozila taj motor kao da ga vozi godinama, ja sam bila izbezumljena. Došli smo u brdo u nečiju vikendicu ispred koje je bila parkirano hrpa takvih motora. Moja baka je član moto kluba, a da to nitko nije znao. Meni je priredila zabavu iznenađenja. Sve je bilo tu: od torte u obliku motora, do balona, raznoraznih grickalica i slatkiša, i naravno zajednički poklon za mene koji mi je u ruke dao najstariji član moto kluba, ujedno s najdužom kosom i bradom i najopasnijim izgledom te najmekšim srcem. Darovao mi je malog Huskyija s rozom mašnicom. Ljudi, zaboravite predrasude o bajkerima, meni je ovo bio najluđi, najbolji, najdraži rođendan ikad!! Naravno, ni doma nisam išla pješke. Vozila sam se s najstarijim bajkerom, dok nas je pratila kolona od desetak motora. Odmah iza mene moja baka se vozi s mladim i zgodnim momkom, jednom rukom se drži za njega, drugom rukom pokazuje \m/ i plazi jezik. Hvala svima na najboljem rođendanu."
Danijela Strugar

"Najluđa a istovremeno i najsmješnija stvar koju sam ikad doživio na proslavi svojeg rođendana bila je ta kada mi je moj kum poklonio za rođendan svinju. A to se je ukratko zbilo ovako. Svanuo je novi dan, moje rođendansko popodne je započelo slavljem s obitelji i prijateljima. Svi smo se veselili, a ja naravno dobivao poklone. Tati su, kao i obično. oči već bile na pola 12, kak' bi rekli, a bratić je brojao ovce po nebu ali niotkuda na vidiku nije još bilo mojeg kuma. Već smo mislili da mu se nije štogod dogodilo. A kad od jednom čuje se glasno roktanje i svi puknu od smijeha jer moj kum vozi svinju na uzdi i kaže. "Sretan ti rođendan, evo ja ti donio svinju za rođendan, nadam se da je poklon dobar". A da stvar bude smješnija, zavezao joj je mašnu oko vrata. Od silnog smijeha nisam znao što bih napravio nego rekao. "Hvala ti kume, poklon ti je dobar  za upisat se u gaće od smijeha". Unatoč takvom poklonu, to mi je bio najbolji rođendan. Ako ništa drugo bit če još fešta kad budu kolinje i to je to..."
Matija Mihalina

"Hm... Uovih mojih doživljenih 27 godina bilo je svakakvih rođendanskih iskustava, od predivnih do malo manje predivnih. Ali definitvno bih izdvojila jedno koje mi je i dan danas ostalo u sjećanju. Moj stric je uvijek govorio da mu ja donosim sreću u izvlačenju srećka u Hrvatskoj lutriji. Non stop me je vodio sa sobom da mu izvučem srećku, jer uvijek bih izvukla neku dobitnu (od 5,00 kn do malo većih dobitaka tipa 200,00 kn). I na moj 6. rođendan je on mene odveo u kupnju da si izaberem što želim i na povratku doma smo stali na "kiosk" Hrvatske lutrije. Srećka je i tada koštala 5,00 kn i dao mi je 20,00 kn da izvučem 4 srećke. I kada smo ih otvarali, prve 3 su bile po 5,00 kn, a posljednja ni manje ni više nego 10 000,00 kn. Ne mogu Vam opisati taj osjećaj koji smo mi imali kada smo shvatili koliko smo novca dobili. Kada smo podigli taj novac, kupio mi je sve što sam poželjela tako da mi je ispunio sve o čemu sam maštala da imam. Dobila sam i svoj prvi bicikl koji je nasljedio moj bratić (njegov sin) i  dan danas je taj bicikl na životu da nas podsjeća kakvu sam sreću njemu donosila. Ne moram Vam niti govoriti da i dan dan odigram koju srećku... I naravno, ne mogu dobiti ni 5,00 kn, a kamoli neki veći dobitak..."
Alenka Ondrušek

"Moje najluđe rođendansko iskustvo. Rođena sam 01.04. a kad su mom tati javili da je dobio kćer nije htio doći u rodilište jer je mislio da prvoaprilska šala."
Anamarija Macanović
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2
VIDEO

VIDEO Snimili su misteriozne krugove iznad Karlovca: 'Što je ovo? Možda i nismo sami...'
'NISAM OVO NIKAD VIDIO'

VIDEO Snimili su misteriozne krugove iznad Karlovca: 'Što je ovo? Možda i nismo sami...'

Iznad Karlovca su snimljeni krugovi na nebu. Snimke su stigle i sa sjevera Hrvatske. Čitatelji su zbunjeni. Kažu da ovako nešto nikad nisu vidjeli

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković