Obavijesti

Viral

Komentari 0

Sudjelujte u SMS natječaju i osvojite brojne nagrade!

Sudjelujte u SMS natječaju i osvojite brojne nagrade!

24sata ponovno nagrađuje svoje pretplatnike. Sudjelujte u SMS natječaju "Budi 24sata uz Hrvatsku" i osvojite mobitel ili navijački set za EURO 2016.

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA

BUDI 24SATA UZ HRVATSKU“

 

Članak 1.

Priređivač nagradnog natječaja pod nazivom „Budi 24sata uz Hrvatsku“ je 24sata d.o.o., Zagreb, Oreškovićeva 3d, OIB:78093047651.

Nagradni natječaj priređuje se u cilju promidžbe pretplate dnevnog lista "24sata".

Članak 2.

Nagradni natječaj održava se od 13. svibnja do 17. svibnja 2016. u jednom kola.

Pravila počinju vrijediti nakon što budu objavljena na www.24sata.hr.

Članak 4.

Ukupni fond nagrade u nagradnom natječaju „Budi 24sata uz Hrvatsku“ iznosi 2.996,75 kn uključujući PDV, a čini ga:

Glavna nagrada:

1 x pametni telefon Vonino Jax – jedinične vrijednosti 998,75 kn (PDV uključen)

Sporedna nagrada:

100 x navijački set (sastoji se od bam-bam udaraljke, trube i pljeskalice) pojedinačne vrijednosti 19,98 kn (PDV uključen)

Nagradu nije moguće zamijeniti za novac. Vrijednost nagrade izražena je s PDV-om.

Članak 5.

24sata putem nagradnog natječaja traži 101 najkreativniji odgovor na pitanje „Zašto voliš nogomet?“, koji će biti objavljeni na web stranici pretplate 24sata: http://pretplata.24sata.hr/.

Članak 6.

Od 13. svibnja od 00:00 do 17. svibnja 2016. do 12:00  svaki dan se putem SMS poruke na broj 60054 (jedinična cijena SMS poruke je 2,40 kn s PDV-om) može poslati poruka koja sadrži ključnu riječ EURO, ime i prezime, pretplatnički broj te na nagradno pitanje.

Primjerice: EURO 12345678 Ivan Horvat Volim nogomet jer je zabavan.

U nagradnom natječaju mogu sudjelovati svi aktivni pretplatnici na tiskano izdanje 24sata koji unesu svoje osobne podatke: ime, prezime, pretplatnički broj uz ispravnu ključnu riječ i navijački slogan.

Poruke koje nisu ispravno poslane ili su nepotpune, ne ulaze u izbor.

Dobitnici će biti odabrani 19. svibnja 2016. nakon 12:00 sati u prostorijama 24sata d.o.o. a u izvlačenju će sudjelovati tročlana komisija. Odabir će se vršiti iz baze sudionika dobivene putem sučelja poduzeća NTH d.o.o.

Dobitnici će biti objavljeni najkasnije 20. svibnja 2016. na www.24sata.hr.

Članak 7.

Sudionici u nagradnom natječaju– dobitnici - prihvaćaju obvezu objave imena i fotografije za potrebe priređivanja nagradne igre. Sudionici u nagradnom natječaju sudjelovanjem pristaju na prikupljanje, uporabu i objavu svojih osobnih podataka navedenih na kuponima u promocijske i sve ostale komercijalne svrha 24sata.

Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja se u potpunosti  odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora i medijskog partnera na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim pravilima.

Članak 8.

Priređivač nagradnog natječaja osigurava sve objavljene nagrade u nagradnom fondu i jamči dobitniku njihovu isporuku. Dobitnici ovog natječaja bit će obaviješteni o dobitku nagrade putem telefona, e-maila ili preporučene pošte u roku od 5 dana od dana završetka natječaja. Ako dobitnik u roku od 5 dana ne odgovori na dopis, e-mail ili telefonski poziv, nagradu neće moći realizirati. Nagrada je neprenosiva na treću osobu.

Članak 9.

Svaki dobitnik u nagradnom natječaju, koji je ispunio uvjete utvrđene ovim pravilima, treba preuzeti nagradu u roku 30 (trideset) dana od dana objave dobitnika.

Nakon isteka roka dobitnik gubi pravo preuzimanja ostvarene nagrade.

Članak 10.

U trenutku preuzimanja nagrade, odnosno potpisom sporazuma (ugovora) o preuzimanju nagrade, prestaju sve daljnje obveze priređivača nagradne igre prema dobitniku.

Članak 11.

U slučaju da se u nagradni natječaj uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijeliti će se onoliko nagrada koliko je u nagradnom natječaju  sudjelovalo sudionika.

Članak 12.

Nagradni  natječaj  može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obavješteni putem dnevnog tiska.

 

Članak 13.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju svi aktivni pretplatnici na tiskano izdanje novina 24sata koji prihvaćaju objavljena pravila, a njihov pretplatnički status bit će provjeren prilikom izvlačenja nagrada. Aktivnim pretplatnikom smatra se osoba pretplaćena na bilo koji model pretplate tiskanog izdanja 24sata te joj je dodijeljen pretplatnički broj.

 U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača sa svojom užom obitelji.

Članak 14.

Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!

Najveći pseći događaj na svijetu u ovoj godini i službeno je otvoren na Zagrebačkom velesajmu. Među više od 25.000 pasa nalaze se i neke ekstremno rijetke pasmine koje su prvi put izašle iz granica svoje zemlje
8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način