Obavijesti

Viral

Tulum: Hladno pivo, Brkovi, Šank. Dom sportova – 15. 10.

Tulum: Hladno pivo, Brkovi, Šank. Dom sportova – 15. 10.
5

Ovogodišnja Tulum turneja, jesenska dvoranska serija koncerata, započet će svoj put u Domu sportova u subotu, 15. listopada

 Prva stanica donosi dosad najžešće izdanje, svezagrebački punk rock Tulum u režiji Hladnog piva, Brkova i Šanka.

Zahvaljujući aktualnom albumu “Dani zatvorenih vrata”, jednom od ponajboljih u karijeri, Hladno pivo je ponovo suvereno zasjelo na vrh regionalne rock scene. Čak sedam singlova skinuto je s tog izdanja, od nastupnog “Vjeruj u mene” do prošli tjedan lansiranog “Dibidusa” kojeg prati sjajan spot režisera Vojana Koceića. Na Tulum, naravno, osim novih songova Mile i dečki donose najbolje iz repertoara, u dvosatnom setu u kojem će se naći sve od “Bubašvaba” naovamo.

Video: Hladno pivo – “Dibidus”

Punk folk wellness petorka Brkovi proteklu je godinu uz brojne klubove punila i najveće dvorane regije. Bend kojeg se malo koji radio usudi pustiti u eter rasprodao je prvo Malu dvoranu Doma sportova u ožujku 2015., da bi potom, poguran odličnim novim albumom “Torzo Dade Topića” napunio i beogradsku Halu sportova početkom prošlog mjeseca. Krcat kalendar dovest će Brkove do velikog broja solo i festivalskih nastupa ovog ljeta, a naposlijetku i do Tuluma u Domu sportova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Video: Brkovi – “Kurvo prokleta”

Punk rock kvartet Šank dokazao je, napunivši Tvornicu kulture 13. svibnja, da su stvorili sve brojniju, izuzetno vjernu bazu fanova. “Grad je naš”, “Zagreb gori”,  “Ljubav gradu” i “Borac” pjevaju se s visoko podignutim šakama ili surfajući po glavama prvih redova. Ulica već odavno nije imala tako jak i artikuliran stav kao onaj koji progovara kroz pjesme Šanka.

Video: Šank?! – “Borac”

Nakon nositelja Dubioza Kolektiva i S.A.R.S.-a u prvoj te Bajage i Silentea u drugoj sezoni Tulum u svojoj trećoj godini najprepoznatljivije dosad kreće žanrovski određenim smjerom. Punk rock kombinacije spojit će u Domu sportova nekoliko generacija u velikom mosh pitu. Jedna stvar ipak će ostati ista, a to je činjenica da i ovaj put donosi više od četiri koncertna sata za izuzetno povoljnu ulaznicu koja će se moći kupiti već od srijede, 25. svibnja.

Datumi i izvođači na preostala dva Tuluma – u Splitu i Rijeci – bit će objavljeni kroz par tjedana.

Ulaznice u prodaju kreću u srijedu, 25. svibnja po cijeni od 60 kn. Ta cijena će biti na snazi do 17. srpnja, a od 18. 07. se penje na 70 kn. Ukoliko ih ostane ulaznice će se na dan koncerta moći kupiti za 90 kn.

Službena prodajna mjesta:

  • Dirty old shop, Tratinska 18
  • Rockmark, Berislavićeva 13
  • Aquarius CD Shop, Varšavska 13
  • Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a
  • Eventimova prodajna mjesta u Hrvatskoj i inozemstvu
  • Online na www.eventim.hr 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Usred groblja u Slatini ovaj tip pere auto: 'Riješio se punice'
URNEBESNI KOMENTARI

Usred groblja u Slatini ovaj tip pere auto: 'Riješio se punice'

'Joj pa i u Austriji se tako radi', napisao je jedan korisnik društvene mreže. 'Čovjeku se nešto prosulo po tepihu pa ispire...', dodao je drugi

Slavonska pseća oaza: 'Dolaze nam ljubimci iz cijele Europe. Čuvamo, treniramo i igramo se'
IMANJE ZA UŽIVANJE

Slavonska pseća oaza: 'Dolaze nam ljubimci iz cijele Europe. Čuvamo, treniramo i igramo se'

Plus+ Obitelj Janović iz Marinaca kraj Vinkovaca na svom imanju od 3000 metara četvornih brine od 20 pasa. Vlasnici ih ostavljaju na čuvanju, treningu, igranju
Pravila nagradnog natječaja za pretplatnike "24sata te vodi u Lisinski"
NAGRADNI NATJEČAJ

Pravila nagradnog natječaja za pretplatnike "24sata te vodi u Lisinski"

Pretplatnici tiskanog izdanja 24sata će 23. travnja moći osvojiti ulaznice za za projekciju kultnog nijemog filma strave "Nosferatu" u Lisinskom.