Obavijesti

Viral

Komentari 37

'Učinio sam grešku, zaboravio sam zaključati vrata od ureda'

'Učinio sam grešku, zaboravio sam zaključati vrata od ureda'
1

Profesor Robert Kelly, čiji je Skype intervju za BBC postao viralni hit nakon što su mu usred razgovora u sobu upala djeca i žena, konačno se oglasio o tom događaju

VIDEO

Profesor političkih znanosti Robert Kelly, čiji je Skype intervju za BBC postao viralni hit nakon što su mu usred ozbiljnog razgovora za poznatu televizijsku kuću u sobu upala djeca, a potom i supruga, konačno se oglasio o tom događaju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon što je na temu opoziva južnokorejske predsjednice Park Geun-Hye čitav dan davao intervjue iz svoje kuće, profesor političkih znanosti Robert Kelly pripremio se te večeri za još jedno javljanje uživo - i to za BBC-jevu informativnu emisiju.  No zaboravio je bitnu stvar - zaključati vrata svog ureda, piše Telegraph.

"Bila je to komedija puna pogrešaka", kazao je Kelly.

Kada je Kelly osvanuo na malim ekranima, njegova supruga i dvoje male djece su ga gledali na televizoru u susjednoj sobi. Usput, njegova supruga Kim intervjue snimala mobitelom kako bi odmah imali sve zabilježeno.Naručili su pizzu i sve pozorno pratili, a Kelly se odjenuo pametno - gore je imao sako i kravatu, a na noge je odjenuo udobne traperice znajući da kamera neće uloviti dio ispod stola.

Kad je intervju počeo, njihova četverogodišnja kći Marion obradovala se jer vidi oca na televiziji. Prepoznala je lokaciju, te ga je odlučila potražiti. 

Četverogodišnjakinja je bila vrlo dobro raspoložena tog dana zbog školske zabave. To objašnjava njezino "frajersko" hodanje prema ocu, što su primijetili mnogi koji su vidjeli urnebesnu snimku.

"Čim je otvorila vrata, vidio sam je na svom ekranu", rekao je Kelly.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kelly je lijevom rukom pokušao odmaknuti kćer prema igračkama, misleći da će BBC prebaciti na nešto drugo ili suziti kadar, no to se nije dogodilo. Uskoro je u sobu, uz pomoć hodalice, ušao i osmomjesečni James.

"Tada sam shvatio da je gotovo", rekao je Kelly.

Uskoro je u sobu uletjela supruga Kim, koja je na brzinu pokupila djecu, a onda se puzajući s njima, pokušavajući izbjeći kameru, udaljila iz sobe. Ona, zbog kašnjenja signala, nije odmah primijetila da su djeca ušla u sobu.

Kelly se složio sa svojom majkom, koja je već komentirala događaj, i rekao da je on jedini krivac za propust jer je trebao zaključati vrata. 

- Obično zaključa vrata. Djeca se najčešće vrate meni kada ih dočekaju zaključana vrata. Ali nisu. I tada sam vidjela da su vrata otvorena. To je bio kaos za mene - rekla je Kim. 

- Učinio sam malu grešku koja je moju obitelj pretvorila u zvijezde YouTubea. To je prilično urnebesno - kaže Kelly.

Kelly i njegova supruga odmah su pomislili kako ga više neće kontaktirati s televizije jer je ostavio loš dojam, pa je odmah BBC-ju napisao ispriku. Ipak, za 15 minuta s BBC-ja su ga zamolili da objave video na internetu. Par je početno odbio jer im je bilo nelagodno što će im se ljudi smijati, no na kraju su ih uvjerili da će video pokazati samo kako funkcionira jedna normalna obitelj.

Uskoro su bili zatrpani reakcijama, notifikacijama s društvenih mreža i pozivima novinara. Nisu znali kako reagirati na iznenadnu slavu i zanimanje javnosti, zbog čega je Kelly u jednom trenutku stavio mobitel u zrakoplovni način rada. Nisu, kaže, znali što učiniti.

- Mislim da je sve ispalo nevjerojatno slatko. Vidio sam video kasnije kao i svi. Moja žena je 'počistila stvar' najbolje što je mogla. Bilo je smiješno. No to su mala djeca i tako to s njima ide - zaključio je Kelly.

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj
POGLEDAJTE KOMPILACIJU

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj

HRVATSKA: Ovo nema nigdje na svijetu, pomislili smo često kad bismo ugledali neku novu građevinsku soluciju koje su se Hrvati dosjetili. Nešto je tu privatne gradnje, za većinu su odgovorne vlasti, a zajednička osobina im je bizarnost. Nešto od ovoga je u međuvremenu popravljeno ili je nestalo, ali fotografije nam ostaju. Ovo su najčudnija i najbizarnija građevinska rješenja u Hrvatskoj.

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'
POGLEDAJTE VIDEO

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'

Radujem se našim raspravama i dijalogu, rekao je Andrej Plenković koji se uključio na TikTok. Njegov prvi video u sat vremena pregledan je oko 6000 puta
Dalmatinski Spiderman u akciji: Ova snimka postala je hit, neki sigurni da znaju što djedica radi
POGLEDAJTE VIDEO

Dalmatinski Spiderman u akciji: Ova snimka postala je hit, neki sigurni da znaju što djedica radi

Što ga je nagnalo da se na ovaj način spušta niz zgradu vjerojatno nećemo doznati, ali ima onih koji krivca vide u južini...