Obavijesti

Viral

Komentari 0

Uživali smo u svakoj sekundi, to se doživi jedanput u životu

Uživali smo u svakoj sekundi, to se doživi jedanput u životu
5

Natali Majer je u nagradnom natječaju za pretplatnike 24sata osvojila glavnu nagradu - doček Nove godine u hotelu Medena u Trogiru za četiri osobe u vrijednosti od 10.000 kuna. I vi možete postati naš pretplatnik

VIDEO

Vratili smo se s putovanja iz snova. Nisam mogla zamisliti da će biti tako lijepo. Uživali smo u svakoj sekundi ta četiri dana, sigurno Vam se štucalo jer smo se par puta na dan prisjetili svega od dana kada ste mi javili radosnu vijest, rekla nam je Natali Majer.

U nagradnom natječaju za pretplatnike 24sata koji je trajao od 26. studenog do 14. prosinca, gospođa Majer osvojila je glavnu nagradu - doček Nove godine u hotelu Medena u Trogiru za četiri osobe u vrijednosti od 10.000 kuna.
Za osvojiti nagradu pretplatnici su morali odgovoriti na pitanje: "Koja pretplatnička akcija vam je bila najdraža u 2016. godini i koju biste pretplatničku pogodnost voljeli dobiti u 2017. godini?" Natali je kao najdražu akciju istaknula zamjenu zimskih guma jer joj je kako kaže "došla onda kada nismo imali novca, a zakon je vrlo jasan!".  Za osvojenu nagradu kaže kako je tih nekoliko dana bio doživljaj koji se događa jednom u životu.


- Za mog supruga i mene to je bilo iskustvo koje si nismo mogli nikada priuštiti, a priželjkivali smo davnih godina....Ali uz djecu i borbu sa svakodnevnim obavezama to je bilo i ostalo samo u snovima... A oni su se ostvarili - presretna je naša dobitnica.
Dodaje kako je naš pretplatnik od 2010. godine.

- Hvala Vam neizmjerno, i dalje ćete za nas biti najdraže novine, bez kojih je dan nezamisliv. Vaši članci su kratki, jasni, bez puno polemiziranja, a najviše ste me privukli što imate puno životnih priča o malim ljudima kojima nesebično pomažete, što Vi sami, što raznim akcijama....i ne odustajete lako, uporni ste da dokažete i pokažete ljudskost koju imate i koju tražite od drugih, a to nema cijenu, jer svaki čovjek ju posjeduje samo je treba pokazati i izvući na površinu srca. Vi to uspjevate!
Svako dobro u Novoj 2017. godini Vama osobno i cijeloj redakciji najdražih novina od srca žele Boris i Natali Majer - zaključuje naša sretna dobitnica.

2017. godina pretplatnicima će donijeti niz ovakvih i sličnih iznenađenja!
Postanite i vi dio naše pretplatničke obitelji i uživajte u svim pogodnostima i akcijama.
Nazovite nas na 01/ 24-24-244 ili nam pošaljite e-mail na: pretplata@24sata.hr i postanite naš pretplatnik!

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Proljetna snježna idila na Sjevernom Velebitu: Zavižan zabijelilo 27 centimetara snijega
zima u proljeće

VIDEO Proljetna snježna idila na Sjevernom Velebitu: Zavižan zabijelilo 27 centimetara snijega

Sjeverni Velebit - Iako smo u kalendarskom proljeću, na Velebitu je prava zima. U noći s ponedjeljka na utorak na Zavižanu je palo 27 centimetara snijega. -Cesta od Babića Siče nije očišćena i nije prohodna za osobna vozila i autobuse. Kako se danas i sutra očekuju nove snježne padaline, trenutno ne preporučujemo posjet Parku-, napisali su iz Nacionalnog parka Sjeverni Velebit. Kako snježna idila izgleda koncem travnja, pogledajte u videu

Usred groblja u Slatini ovaj tip pere auto: 'Riješio se punice'
URNEBESNI KOMENTARI

Usred groblja u Slatini ovaj tip pere auto: 'Riješio se punice'

'Joj pa i u Austriji se tako radi', napisao je jedan korisnik društvene mreže. 'Čovjeku se nešto prosulo po tepihu pa ispire...', dodao je drugi
Najveselija pseća fešta: 620 retrivera nakon velike Svjetske izložbe seli se u Veliku Goricu!
RETRIEVER WEEKEND

Najveselija pseća fešta: 620 retrivera nakon velike Svjetske izložbe seli se u Veliku Goricu!

U prostranom parku Osnovne škole Eugena Kvaternika, osim specijalnih izložbi retrievera iz cijelog svijeta, bit će predstavljeni i psi za traženje droge i eksploziva. spasilački i potražni psi te terapijski i psi pomagači