Obavijesti

Tech

Komentari 2

AOC g2460Pqu i drugih 350 monitora na EA Gamescom

AOC g2460Pqu i drugih 350  monitora na EA Gamescom
1

Svi ljubitelji posebnih igraćih iskustava sredinom kolovoza mogu naočigled vidjeti kako igre oživljavaju na AOC 24-inčnom (60,9 cm) myUltraSpeed Full HD zaslonu

VIDEO

Kako bi omogućio besprijekorno uživanje u najnovijim EA naslovima, AOC, kao jedan od vodećih globalnih brendova na tržištu monitora, sponzorira ovogodišnji Gamescom u Kolnu u Njemačkoj, s 350 gaming monitora. Tako svi ljubitelji posebnih igraćih iskustava sredinom kolovoza mogu naočigled vidjeti kako igre oživljavaju na AOC 24-inčnom (60,9 cm) myUltraSpeed Full HD zaslonu oznake g2460Pqu koji će se nalaziti na EA štandu u dvorani 6.1 ( štandovi C061, C063, B060).  

Premium monitor za beskopromisno igranje

Na ovogodišnjem Gamescom sajmu, posjetitelji EA štandova u izložbenom centru Koelnmesse, od 14. do 17. kolovoza, među prvima se mogu upoznati,  pa i iskusiti najprodavanije milijunske EA naslove, uključujući i nogometnu simulaciju FIFA 15, akcijsku igru Battlefield Hardline, životnu simulaciju The Sims 4 i online igru za više igrača Dawngate.

Pogotovo igre poput FIFA-e i Battlefield Hardline mogu pokazati svoj maksimum uz nagrađivani AOC-ov g2460Pqu myUltraSpeed monitor prepoznatljiv po izuzetno brzom vremenu odziva od 1 ms, 144 Hz te smanjivanju zamora očiju i eliminiranju učestalih smetnji pri igri poput nejasne i titrajuće slike. Na taj način, igrači u startu imaju prednost naspram svoje konkurencije na drugim modelima uređaja. Ovaj model također se može pohvaliti sa 16:9 širokim TN zaslonom dimenzija 1920 x 1080 u Full HD rezoluciji i naprednim DisplayPort priključkom za brz prijenos slike.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Glavni igrač na igraćoj sceni

Sa svojim pokroviteljstvom EA na Gamescom sajmu, AOC ponovno dokazuje svoju predanost naspram igraćih inovacija te se nameće kao broj jedan izbor među igraćim monitorima. S izložbenim prostorom od 140.000 m² i 340.000 posjetitelja u 2013. godini, Gamescom je savršena pozornica da myUltraSpeed zablista u punom sjaju. 

Osim 350 gaming monitora raspoređenih na Gamescom sajmu, igraći portfolio jednog od vodećih globalnih brendova na tržištu monitora također uključuje i nekoliko drugih modela, kao što su 27-inčni (68,6 cm) model g2770Pqu koji kombinira 144 Hz s vremenom odziva od 1 ms, g2460Pqu s izuzetno velikim ekranom, što ga čini idealnim za igranje igara iz udobnosti vlastitog naslonjača.

Također se AOC može pohvaliti i modelom g2460Pg koji dolazi s naprednom G-SYNC tehnologijom koju su dizajnirali stručnjaci i proizvođači grafičke kartice NVIDIA®. Ovaj modul naziva G-SYNC ugrađen je u monitor kako bi se dovelo igranje na jednu novu razinu sinkronizirajući frekvenciju osvježavanja s grafičkim procesorom na kartici. Na taj način, više ništa ne stoji između igrača i igre jer i najsitniji potez bežičnim upravljačem odmah se odražava na ekranu ostvarujući jedinstveno igraće iskustvo i realnom vremenu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

A1 diže cijene od lipnja
za 6,9 posto

A1 diže cijene od lipnja

Povećanje naknada se odnosi na puni iznos mjesečnih naknada tarifa, paketa i opcija bez obračunatih popusta, a već ugovorene popuste korisnici i dalje nastavljaju koristiti

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina
SMZBOG LOŠE POTRAŽNJE

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina

Američki proizvođač električnih automobila Tesla izvijestio je da će otpustiti 300 radnika zaposlenih 'na određeno vrijeme' u pogonu kod Berlina, nakon najave otkaza širom svijeta zbog posustajanja potražnje i oštre cjenovne konkurencije
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle