Obavijesti

Tech

Komentari 4

Iron Man iz garaže: Jedan je za ples, a drugi viši od tri metra

Iron Man iz garaže: Jedan je za ples, a drugi viši od tri metra
4

Wu You-ting iz Tainana izradio si je Iron Man odijelo kojim često ide i u grad te oduševljava prolaznike. Trebalo mu je dva mjeseca i tek nešto više od 1100 kuna

VIDEO

Tajvanac Wu You-ting (28) oduvijek se smatrao obožavateljem strip junaka Iron Mana, ali tek kad je vidio treći film u serijalu odlučio je napraviti i svoju verziju odijela koje Tonyja Starka pretvara u junaka.

Pokretanje videa...

Reuters 01:10

- Obožavam Iron Mana, a kad sam u kinu vidio model Iron Mana htio sam ga kupiti i odnijeti kući. No, to bi bilo skupo pa sam ga odlučio napraviti sam. Mogu ga imati doma postavljenog, a dobro izgleda i kad ga nosim zbog zabave - rekao je Wu.

Učitelju plesa u izradi oklopa pomagao je prijatelj Guo Wen-sheng, a trebalo im je oko dva mjeseca i nešto više od 1100 kuna. Inspiraciju su potražili u projektima drugih fanova. Dok je Wu bio zadužen za izradu kalupa, njegov prijatelj se bavio postavljanjem svjetlosnih elemenata i elektronike.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Iako samo odijelo ne može sve što i ono iz filma, lučni reaktor na prsima svijetli kao pravi, a na dlanovima su svjetla koja trebaju podsjećati na potisnike. Čak mu se i kaciga može otvoriti pritiskom na gumb. Velika razlika u odijelima je i u visini. Pravi Iron Man visok je 1,98 metara, dok je Wu visok tek 165 centimetara.

Reuters/Pixsell

Iron Mana obožava i Xing Yile (26), učitelj iz Kine, koji je s prijateljem napravio Hulkbustera , oklop kojim se u posljednjim Osvetnicima Iron Man borio protiv Hulka. Replika je visoka 3,4 metra i napravili su je od plastike. Za cijeli projekt trebalo im je dva mjeseca, no nisu imali nacrte već su se služili scenama iz najava za Osvetnike.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika
UZLAZNI TREND

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika

Američka digitalna platforma za streaming filmova i televizijskih serija Netflix izvijestila je o skoku prihoda i dobiti u prvom tromjesečju, uz više od devet milijuna novih pretplatnika i podignute cijene
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle