Obavijesti

Tech

Komentari 5

Kompaktna i brza: G410 Atlas je nova tipkovnica za gamere

Kompaktna i brza: G410 Atlas je nova tipkovnica za gamere
4

Logitech G410 Atlas Spectrum TKL je mehanička gaming tipkovnica s Romer-G mehaničkim prekidačima, RGB osvjetljenjem i Arx Control Integration aplikacijom

VIDEO

Logitech je predstavio G410 Atlas Spectrum TKL mehaničku gaming tipkovnicu ultra tankog dizajna s ekskluzivnim Logitech Romer-G mehaničkim prekidačima. Osim što nudi 25 posto bržu preciznost od standardnih mehaničkih tipkovnica, Logitech G410 Atlas Spectrum TKL mehanička tipkovnica se odlikuje dugotrajnošću i inteligentnim RGB osvjetljenjem te dizajnerskim rješenjem bez numeričkog pada.

Tipkovnica se također može povezati s Logitechovom aplikacijom Arx Control Integration preko koje se na mobilnom uređaju prikazuju sve dostupne informacije o vašim igrama.

Uz visinu točke pritiska od 1.5 mm, Romer-G prekidači primaju naredbu na osnovu koje vam pružaju veću prednost u natjecateljskim igrama gdje je svaka milisekunda važna.

Zahvaljujući svim vitalnim tipkama važnim za igranje, Logitech G410 Atlas Spectrum tipkovnicu možete koristiti i na LAN turnirima jer zauzima malo prostora. Bez numeričkog pada ili makro tipki ostvarit ćete više prostora za široke pokrete mišem. Osim toga, kompaktan dizajn omogućuje poboljšanu udobnost, što je osobito važno za DPI-igrače.

VIDEO

Središnje osvjetljenje na tipkovnici olakšat će vam pronalaženje pravih tipki u igri, ali i u mraku. Kada tipkovnicu povežete na Logitech Gaming Software možete individualno prilagoditi osvjetljenje u punom spektru boja iz palete od 16,8 milijuna boja. Softver vam omogućuje da sinkronizirate obrasce osvjetljenja i na drugim Logitech G uređajima, označite tipke za praćenje ili druge naredbe u različitim bojama, te prilagodite boje vašem profilu igre.

Logitech G410 Atlas Spectrum tipkovnica se očekuje da će biti dostupna u Europi početkom listopada po cijeni od 1119 kuna .

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli  smo i do pobjede...
VELIKA MOTIVACIJA

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli smo i do pobjede...

Nastavnica informatike Jelena Radlović i njezini učenici u I. gimnaziji Osijek po treći put su se prijavili za sudjelovanje u edukativnom projektu tvrtki STEMI i Infobip uz podršku A1. Učenici su željni novih znanja
CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama
ATTEND PROJEKT

CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama

U dvije godine provedbe 32 odgojno-obrazovne ustanove u 22 grada opremljene su modernim uređajima, računalima i programima, te su educirani stručnjaci koji rade s djecom s teškoćama