Obavijesti

Tech

Komentari 21

Restoran dizajnirao tanjure za savršene fotke vašeg obroka

Restoran dizajnirao tanjure za savršene fotke vašeg obroka
1

Jedan model tanjura se zove 360 jer taj tanjur na jednom kraju drži mobitel, a na drugom rotira podnožje tanjura pa možete snimiti video u 360 stupnjeva

VIDEO

Iako mnogi zakolutaju očima kad na društvenim mrežama vide još jednu u nizu fotografija nečijeg obroka, taj trend je i dalje vrlo aktivan. 

Restoran iz Izraela dosjetio se odličnog načina za zaradu od tih pasioniranih ljubitelja fotkanja ručka ili večere. Restoran i vinarija Catit i Carmel u Tel Avivu je gostima ponudio posebno izrađene tanjure koji omogućuju još bolje fotografije!

Njihov projekt zove se Foodography i usmjeren je na posve novi koncept dizajna tanjura. Foto-tanjuri dobili su posve novi izgled - s jedne strane tanjur je dobio i uspravnu površinu koja služi kao odlična pozadinska kulisa da se dobije punija fotografija, prenosi PetaPixel.

Jedan pak model takvih novih tanjura zove se Limbo i ima utor za telefon kako bi se fotografije snimale pod najboljim mogućim kutem. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Drugi se model zove 360 jer taj tanjur na jednom kraju drži mobitel, a na drugom rotira podnožje tanjura pa možete snimiti video u 360 stupnjeva. 

foodography.co.il

Rezultat je bio nevjerojatno uspješan, restoran je dobio gomilu besplatne reklame. a marketinški stručnjaci su izračunali da bi restoran inače platio oglase i reklamne kampanje u vrijednosti 400.000 dolara da bi dosegli toliku popularnost i prepoznatljivost širom svijeta. 

Također im se i povećao promet za 13 posto. Njihova posebna ponuda za večeru s Foodography iskustvom stoji čak 155 dolara, a već postoji lista čekanja za lipanj.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

A1 diže cijene od lipnja
za 6,9 posto

A1 diže cijene od lipnja

Povećanje naknada se odnosi na puni iznos mjesečnih naknada tarifa, paketa i opcija bez obračunatih popusta, a već ugovorene popuste korisnici i dalje nastavljaju koristiti

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina
SMZBOG LOŠE POTRAŽNJE

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina

Američki proizvođač električnih automobila Tesla izvijestio je da će otpustiti 300 radnika zaposlenih 'na određeno vrijeme' u pogonu kod Berlina, nakon najave otkaza širom svijeta zbog posustajanja potražnje i oštre cjenovne konkurencije
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle