Obavijesti

Tech

Komentari 50

Objavili detalje novog GTA V: Kroz golemi svijet s tri junaka

Objavili detalje novog GTA V: Kroz golemi svijet s tri junaka
4

Michael, Trevor i Franklin su trojac koji se udružuje kako bi zajedno pljačkali u novom GTA V. Po želji ćemo se moći prebacivati između likova u Los Santosu

VIDEO

Rockstar je u najnovijem digitalnom izdanju Game Informera otkrio kako će Grand Theft Auto V imati tri glavna lika s kojima ćemo prolaziti kroz igru. To su Michael Trevor i Franklin. Igrači će se moći cijelo vrijeme prebacivati između njih trojice i tako misije gledati 'iz druge perspektive'. 

Michael je umirovljeni pljačkaš banaka koji je sada u programu zaštite svjedoka, a zbog supruge koja je potrošila 'ušteđevinu' mora se vratiti nazad u svoju kriminalnu karijeru. Trevor je otprilike istih godina (oko 40) te ga se opisuje kao psihopata i narkomana s karijerom kriminalca sklonog nasilju. Posljednji lik je mladić Franklin, pljenitelj po zanimanju i najsposobniji član skupine. 

Trojac se udružuje kako bi zajedno išli u pljačke, koje su veliki dio ove igre. Svaki lik ima i svoje mogućnosti pa će se tako Michael u jednoj misiji spuštati niz zgradu po  užetu, Franklin će koristiti pušku dok Trevor leti u helikopteru. Igrači će moći birati koji dio misije žele odraditi i na koji način, prenosi IGN.

Los Santos je najveći svijet u povijesti Rockstara, veći od Red Dead Redemptiona, GTA IV i San Andreasa zajedno, a osim grada moći ćemo istraživati i podmorje. Igra donosi i vozila koja bolje 'leže' na cesti te se ponašaju realnije. Uz automobile i motocikle, u igri nas čekaju avioni, helikopteri terenci, kamioni i jet ski.  Pucnjava i borba su dorađeni, a pješaci koji se kreću kroz grad izgledaju puno realnije. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Uz pljačke, u igri će biti elemenata sličnih Red Deadu poput provjere pokvarenih vozila, a moći ćemo i pljačkati kombije s novcem.  Likovima u igri moći će se mijenjati odjeća, a GTA V će imati i originalni soundtrack. Svaki od likova ima vlastiti život, supruge, prijatelje s kojima ćemo se susresti kad nismo na misijama, a bave se i vlastitim hobijima. Kroz igru će se javljati i neki likovi iz ranijih GTA igara. 

Igra stiže na proljeće samo za Xbox i Playstation, trenutno. Što se tiče multiplayera, bit će ga, ali Rockstar ne otkriva još detalje o njemu. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika
UZLAZNI TREND

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika

Američka digitalna platforma za streaming filmova i televizijskih serija Netflix izvijestila je o skoku prihoda i dobiti u prvom tromjesečju, uz više od devet milijuna novih pretplatnika i podignute cijene
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle