Obavijesti

Gastro iznenađenja u Dvorcu Mihanović - Terme Tuhelj

Gastro iznenađenja u Dvorcu Mihanović - Terme Tuhelj
11

Dosadilo Vam je jesti isto svaki dan? Posjetite restoran Dvorac Mihanović u Termama Tuhelj i krenite u gastro istraživanje Hrvatskog zagorja!

Svi znamo da ljubav prolazi kroz želudac pa zašto je ne bismo začinili gastro iznenađenjima koje nam priprema a la carte restoran Dvorac Mihanović. Restoran se nalazi u sklopu poznatog resorta Terma Tuhelj te se zbog svoje odlične gastro i enološke ponude svrstao u 100 najboljih restorana u Hrvatskoj. Početkom rujna, restoran je predstavio novi jelovnik s ponudom novih, vitalnih i tradicionalnih jela, a posebnim mjesečnim iznenađenjima, mami sve veći broj zaljubljenika u dobru hranu. 

U restoranu možete pronaći dnevne menije po cijeni već od 60,00 kn koji su idealno rješenje za brzi poslovni ručak gdje ne samo da ćete dobro i kvalitetno pojesti, nego ćete posebnim ambijentom, oduševiti svoje poslovne partnere. Isto tako u restoranu se stalno događaju različiti eventi koji privlače brojne posjetitelje, a jedan od njih je posebna dvorska večera, večera koju možete doživjeti samo u Termama Tuhelj jer se radi o posebno osmišljenoj večeri u nekoliko sljedova s dvorskom animacijom kao što je dvorski igrokaz između dvoranina i kuhara, otvaranje pjenušca sabljom, posebno servirana hrana na glinenim tanjurima, konobari odjeveni u dvorsku odjeću i još mnogo toga.

Isto tako, 04.10.2014. s početkom u 14:00 h u restoranu će se održati Dan Antuna Mihanovića gdje Vas očekuje bogat edukativni i glazbeno-scenski program s mnogim radionicama, nastupima KUD-ova, tamburašima, povijesnim plesovima i nezaobilaznom ponudom zagorske kuhinje. Ako još niste posjetili ovaj odličan restoran koji će Vas oduševiti svojim ambijentom i prirodom koja ga okružuje, rezervirajte svoje mjesto na Tjednu restorana i probajte jedan od 3 menija uz koji dobijete i čašu kvalitetnog vina i to po cijeni od samo 100,00 kn. 

U studenom Vas očekuje Tjedan dobre hrane od 8.-23.11.2014., proslava Martinja uz nezaobilazno krštenje mladog vina te mjesec zagorske kuhinje, a u prosincu raznolika ponuda svečanih domjenaka za proslavu kraja poslovne godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

 Poslušaj sebe i odaberi najbolje…Dvorac Mihanović

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Obrađeno više od 99,5 posto biračkih mjesta: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno više od 99,5 posto biračkih mjesta: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

UŽIVO Gužve na biralištima! Mnogi se žale da ih nema na listi. DIP se oglasio o izlaznosti
IZ MINUTE U MINUTU

UŽIVO Gužve na biralištima! Mnogi se žale da ih nema na listi. DIP se oglasio o izlaznosti

Hrvatska bira 11. saziv Sabora odnosno 151 zastupnika. Građani svoje pravo mogu iskoristiti do 19 sati, kada se birališta zatvaraju
FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača
NAJVEĆA IZLAZNOST U 24 GODINE

FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača

U usporedbi s proteklim godinama, ova izlaznost je za šest postotnih poena viša nego 2020. godine, 5,3 posto više nego 2016. godine, a premašila je čak i rekordnu 2015. godinu kada je do 11.30 sati glasalo 21,55 posto