Obavijesti

Sport

Komentari 11

Brzim golovima ''medvjedi'' preokrenuli i svladali Vitjaz...

Brzim golovima ''medvjedi'' preokrenuli i svladali Vitjaz...
13

Sretan sam kako smo odigrali utakmicu i konačnim rezultatom, Glumac je zabio dva gola što je veoma značajno, a dobro smo odradili i igrača više, kaže Shedden

VIDEO

Hokejaši Medveščaka svladali su u Ledenoj dvorani Doma sportova Vitjaz rezultatom 3-1 i tako se revanširali za poraz od prošlog tjedna. 

Iako su 'medvjedi' više napadali i imali daleko više udaraca na gol, gosti su poveli preko Ivana Vereščagina i zadržali vodstvo iako su nekoliko puta imali igrača manje. 

U drugoj trećini domaći igrači ipak okreću rezultat. Kapetan Medveščaka Andrew Murray sjurio se prema golmanu Sateriju, dodao pločicu Mikeu Glumcu koji ju bez problema posprema u mrežu. Samo minutu i pol kasnije uslijedio je totalni preokret dvoboja. Akciju Brocka Trottera i Edwina Hedberga finiširao je James Wright za 2-1 'medvjeda'. 

Pobjedu Medveščaka potvrdio je Mike Glumac 11 sekundi prije kraja susreta golom u praznu mrežu za konačnih 3-1 pred oko 4500 gledatelja u zagrebačkoj dvorani Doma sportova

'Igrali smo čvrstu obranu'

- U prvoj trećini oni su imali nekoliko prilika i zabili su iz bulija, ali u drugoj smo mi konačno napravili ono što smo trebali napraviti. Imali smo oko 14 udaraca na gol, ti udarci su vodili do dva gola, a golovi do preokreta utakmice. Kada daš sve od sebe, ostvariš i rezultat. Sretan sam kako smo odigrali utakmicu i konačnim rezultatom, Glumac je zabio dva gola što je veoma značajno, a dobro smo odradili i penalty kill - rekao je trener Medveščaka Doug Shedden

- Odličan je osjećaj pobijediti. Ovu seriju domaćinstava nismo počeli onako kako smo željeli, ali smo znali da možemo otrgnuti koju pobjedu prije nego što nam ponovo uslijede gostovanja - prokomentirao je Mike Glumac koji također smatra da su dva gola pri kraju druge trećine bila ključ pobjede:

- Poslužila me je sreća kod tog prvog pogotka, a i Wrightov gol je bio odličan. U trećoj trećini smo odigrali čvrstu obranu, a ono što je možda i prošlo kroz obranu, zaustavio je Heeter koji je bio tu za nas. Sve su ove momčadi jako dobre i zato im ne smiješ dati previše prilika za gol jer će je odmah iskoristiti.

Svoje viđenje susreta dao je i Andrew Murray

- Odigrali smo dobru utakmicu. Trenutak kada smo zabili dva gola pri kraju druge trećine, vodio nas je kroz treću i do tri boda koja smo trebali. Obje su momčadi imale svoje prilike i bile borbene, ali gol Glumca definitivno je sve preokrenuo - rekao je Murray.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani