Obavijesti

Sport

Komentari 13

Samo četiri dana nakon smrti Steveu Montadoru rodio se sin

Samo četiri dana nakon smrti Steveu Montadoru rodio se sin
17

On je posljednjih godina bio potpuno druga osoba i to mi je slomilo srce. Htio je biti isti kao nekad, ali nije mogao, rekao je brat preminulog Stevea kojemu se rodio sin

VIDEO

Prošle nedjelje djevojka bivšeg hokejaša Medveščaka Stevea Montadora (35) našla je njegovo beživotno tijelo u njihovu zajedničkom domu u Mississaugi. Samo četiri dana poslije rodila mu je sina.

Policija još nije objavila informacije o uzrocima smrti i rezultate obdukcije, no kanadski mediji pišu, pozivajući se na izvore iz policije, da se vjerojatno ne radi o nasilnoj smrti. To je za medije potvrdila i Montadorova obitelj.

- Jednostavno je prestao disati ili mu je srce stalo - rekao je Steveov brat Chris.

Uvjeren je da su brojni potresi mozga krivi za preranu smrt njegova brata. Uostalom, i sam Steve govorio je kako se bori s depresijom nakon teške ozljede glave 2012.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- To više nije bio moj brat. On je posljednjih godina bio potpuno druga osoba i to mi je slomilo srce. Htio je biti isti kao nekad, ali nije mogao - istaknuo je Chris, dodavši da je Steve imao 35 godina, ali da je izgledao kao da mu je 70.

- U glavi više nije bio isti, i kako su dani prolazili, mislim da je znao da neće dugo poživjeti. Nikad mi to nije rekao, ali osjećao sam da to misli - kaže Chris.

Montadorovi prijatelji kažu da je Steve imao velike planove nakon karijere.

- Tjedan dana prije smrti rekao mi je da želi pomagati ljudima i pozitivno utjecati na njihove živote. Siguran sam da bi u tom pozivu bio fantastičan - rekao je Montadorov prijatelj Martin Gelinas.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi