Obavijesti

Sport

Komentari 36

Gojanovićev projekt: Na Šalati bi Medveščak gradio dvoranu?

Gojanovićev projekt: Na Šalati bi Medveščak gradio dvoranu?
5

Klizalište će se natkriti, gradit će se i nove tribine, a to bi stajalo nekoliko milijuna eura. Pokretač tog velikog projekta je predsjednik Medveščaka Damir Gojanović...

VIDEO

Damir Gojanović sa suradnicima krenut će u potpunu obnovu zagrebačke Šalate. Naglasak će biti stavljen na klizalište, ali obnova će zahvatiti i druge sportske terene. Načelni projekt već postoji, no još nije finaliziran. 

Prema dokumentaciji, neslužbeno doznajemo, na Šalati bi trebale biti sagrađene nove i natkrivene tribine. 

Naime, u Šalatu već godinama nije uložen ozbiljniji novac i malo je reći da popularni zagrebački sportski objekat propada. Ponekad se čini da će se tribine na klizalištu urušiti svaki čas.  

Predsjednik KHL Medveščaka Damir Gojanović sa zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem već je neformalno razgovarao o revitalizaciji Šalate, a Bandić je iznimno zainteresiran za ovaj hvalevrijedan projekt. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Rokovi obnove i nadogradnje još nisu određeni, kao ni konkretni troškovi. Obnova Šalate, ipak saznajemo, stajat će nekoliko milijuna eura, a Gojanović i Medveščak su jako zagrijani da se cijela priča što prije realizira. 

Uvjereni su da je taj projekt izrazito važan za razvoj hokeja, ali i općenito sporta u Zagrebu. Nekad je Šalata bila i popularno mjesto za noćne izlaske Zagrepčana, a cilj ovog projekta je oživljavanje i tog dijela ponude hrvatske metropole.  

Hokejaši Medveščaka od 2010. godine i prve sezone u Ebel ligi na Šalati organiziraju Winter Classic utakmice, a s tom, sad već tradicijom, žele nastaviti i u budućnosti. Plan je svake godine organizirati najmanje dvije utakmice, no na obnovljenoj Šalati moglo bi ih biti još i više. 

Budući da je u cijelu priču ozbiljno uključen predsjednik Medveščaka, čovjek koji je hokej doveo u pulsku Arenu, i to tijekom ljeta, Šalata je dobila veliku šansu za novi početak.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu
E, ova slika otišla je u svijet: Pokazao stražnjicu usred prijenosa relija u Hrvatskoj!
ULJEZ NA UTRCI

E, ova slika otišla je u svijet: Pokazao stražnjicu usred prijenosa relija u Hrvatskoj!

Dok je Andreas Mikkelsen 'pičio' hrvatskim cestama, jedan navijač je pokazao stražnjicu u kameru. Neke je nasmijao, nekima je to bilo degutantno, ali kako god, on se uspio pojaviti u domovima diljem svijeta