Obavijesti

Sport

Komentari 13

Hvale ih u NHL-u: I Amerikance oduševio spektakl Medvjeda

Hvale ih u NHL-u: I Amerikance oduševio spektakl Medvjeda
3

Komplimenti dolaze sa svih strana. Vodstvo EBEL-a ih je nahvalilo, a slovenski mediji koji su bili na susretu protiv Olimpije nisu se mogli načuditi razini organizacije

VIDEO

Iako nisu među najjačim momčadima austrijskog EBEL-a te iako se trenutačno grčevito bore za doigravanje, hokejaši Medveščaka jedna su od najljepših europskih hokejaških priča u zadnjih nekoliko godina. Svoj Dom sportova rasprodaju redovito, a na tri dosadašnje utakmice Arena Ice Fevera u najvećoj hrvatskoj dvorani gledalo ih je više od 15.000 fanatičnih navijača, što ih svrstava među najpopularnije europske klubove, piše u opsežnom članku na portalu NHL-a.

Novinar je puno pozornosti posvetio i Joelu Prpicu, bivšem igraču Colorado Avalanchea i Boston Bruinsa, ali i pohvalio Medveščak kao jedan od samo četiri kluba na svijetu koji na dresu promiče Unicef.

- Nevjerojatno je koliko je to pozitivna sredina. Neizmjerno mi je drago što sam dio te priče i nadam se da ću završiti karijeru u Medveščaku - rekao je Prpic za NHL.com.

Komplimenti “medvjedima” za spektakl u Areni dolaze sa svih strana. Vodstvo EBEL-a nedavno ih je dobrano nahvalilo, a slovenski mediji koji su bili na utakmici protiv Olimpije nisu se mogli načuditi razini organizacije.

- Prošle godine na stadionu u Klagenfurtu bilo je sjajno, no Hrvati su sve podigli na još viši stupanj - piše slovenski list Ekipa.

‘O Hrvatskoj se ne zna puno, a ondje je show’

Iako bi malo tko iz NHL-a odlučio otići u EBEL, zagrebački Medveščak pokazao je da je organizacijom miljama iznad ostalih u ligi, izvijestio je novinar NHL.coma.

‘Imaju samo 85 hokejaša i pune Arenu’

Prije utakmice na videozidu ih je pozdravio Joe Sakic, a navijalo je 15.200 navijača. Nije loše za zemlju sa samo 85 hokejaša, piše ne stranicama hokejaške federacije.

Slovenci puni hvale: Kapa dolje, susjedi

Uz zvukove AC/DC-a, vatru i light show dočekali su Olimpiju u Areni. Naši susjedi napravili su neviđeni spektakl i mogli bismo se ugledati na njih, piše slovenski sportski list Ekipa.

Rendulić igra protiv Villacha

Medveščak u petak u 19.15 protiv Villacha igrati zadnju utakmicu Arena Ice Fevera. Debitirat će 19-godišnji Borna Rendulić, koji je stigao iz Finske.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe