Obavijesti

Sport

Komentari 2

Nekad najbolji tandem AHL-a zajedno u dresu Medveščaka

Nekad najbolji tandem AHL-a zajedno u dresu Medveščaka
1

Nova imena u redovima Medveščaka su Jason Krog i Darren Haydar, a čine odličan i uigrani tandem koji je više puta tijekom svoje hokejske karijere igrao zajedno

VIDEO

Vrhunac efikasnosti Haydara i Kroga bilo je osvajanje AHL-a s Chicago Wolvesima 2008. godine, kad su igrajući zajedno skupili nevjerojatnih 235 bodova tijekom regularnog dijela sezone i doigravanja.

To potvrđuje i izjava Aarona Foxasportskog direktora Medveščaka, koji tvrdi da su Krog i Haydar bili “jedan od najboljih tandema koji su ikada igrali zajedno u AHL-u“.

- Jason je iznimno kvalitetan centar koji je postizao puno golova u AHL-u. Stariji je igrač, ali u odličnoj formi i snažnog karaktera dok je Darren talentiran, kvalitetan napadač koji će, ako mu suparnik da mrvicu prostora i vremena, iskoristiti to protiv njega - opisao je Fox pojačanja Medveščaka za sljedeću sezonu u Kontinentalnoj hokejskoj ligi.

Haydar je rođen prije 35 godina u Kanadi, a 2007. godine osvojio je nagrade za najboljeg asistenta, najboljeg igrača po bodovima, najboljeg strijelca doigravanja i najkorisnijeg igrača AHL-a. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Godinu dana poslije sličnu je kolekciju prikupio i Krog. Danas 39-godišnjak 2008. je bio najbolji strijelac, asistent i najkorisniji igrač AHL-a. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića