Obavijesti

Sport

Komentari 4

Medveščak puni 54 godine i organizira humanitarnu akciju

Medveščak puni 54 godine i organizira humanitarnu akciju
1

Nakon kraće, osmodnevne pauze hokejaši Medveščaka danas se u 18:30 vraćaju u Ledenu dvoranu Doma sportova gdje u novom ispitu u KHL-u igraju protiv Dinama...

VIDEO

Svega peta utakmica KHL-a zakazanih za Ledenu dvoranu preostalo je u kalendaru regularne sezone, a Medveščak se nalazi u velikoj borbi za ulazak u doigravanje. Dvije posljednje utakmice na domaćem ledu ove godine igrat će se s dva direktna konkurenta, a sve započinje večeras u 18:30 sati kada će na led Doma sportova po drugi puta ove sezone isklizati Dinamo iz Rige.

- Ovo je jako važna utakmica za nas, jako je tijesno u borbi za ulazak u doigravanje i svi bodovi su nam jako važni. Pogotovo ovi doma jer imamo još samo pet utakmica u Ledenoj. Nadam se da će nas svi doći bodriti i da će biti puna dvorana - rekao je Tom Zanoški u najavi utakmice, a s njim se složio i branič Medvjeda Mark Katić:

- Obožavamo igrati u našoj dvorani, pred našim navijačima i uvijek njihovu energiju želimo pretočiti na led i našu igru. Definitivno doma ove sezone igramo puno uspješnije nego vani, i time su ove utakmice još važnije. Moramo osvojiti bodove. Sve započinje s Rigom i nadamo se pobjedom nakon koje ćemo u tom tonu nastaviti i ostati u direktnoj borbi za doigravanje.

Medveščak se ove sezone već dvaput susreo s momčadi Dinama iz Rige i oba puta slavio pobjedom 2-1. U Ledenoj su "medvjedi" osvojili bodove u posljednjih šest susreta, a da će se sutra voditi prava borba na ledu nitko ne sumnja.

- Riga je brza i imaju vještine u svojim redovima. Jednostavno naša igra mora biti brža i maksimalno im otežati protok paka, ne dati im vremena niti prostora za razmišljanje. Moramo igru okrenuti u našu korist i koncentrirati se na naše najjače strane. Moramo igrati na tijelo, pogotovo doma pred našim navijačima i ostvariti pobjedu - razmišljanja je Alexandre Bolduc, napadač Medveščaka.

Utakmica koja će osim velike borbe za doigravanje biti i završno slavlje povodom 54. rođendana Medveščaka započinje u 18:30 sati u Domu sportova.

Medvjedi u 2015. igraju još samo jednu domaću utakmicu, na Badnjak, 24. prosinca, u 15 sati kada u Ledenu dolazi Dinamo iz Minska. Na utakmici će navijači proslaviti prvi gol Medveščaka bacanjem plišanih igračaka na led, poznatom kao teddy bear toss, a sve igračke bit će donirane Malom domu, dnevnoj ustanovi za rehabilitaciju djece i mladeži.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani