Obavijesti

Sport

Komentari 0

Medveščak uz solidan otpor izgubio od Dinama u Minsku

Medveščak uz solidan otpor izgubio od Dinama u Minsku
1

Hokejaši Medveščaka izgubili su na gostovanju od Dinama u Minsku 4-3 u sklopu gostujuće mini-turneje u KHL-u. "Medvjedi" su bili blizu izjednačenja u samom finišu

VIDEO

"Medvjedi" su na gostovanju kod Dinama u Minsku pružili solidan otpor i bili blizu produžetaka, ali iz glavnog grada Bjelorusije ipak odlaze bez ikakvog plijena. Domaćin je slavio 4-3, a sve golove zabijali su nekadašnji igrači Medveščaka.

Poveo je Dinamo u 11. minuti golom Matta Ellisona, a u petoj minuti druge trećine vodstvo domaćina povisio je Ryan Vesce. Na drugi odmor "medvjedi" su otišli s minusom od jednog gola jer je zabio James Wright, a onda su Ellison i Linglet na početku zadnje trećine Dinamu donijeli vodstvo od 4-1 i zapravo odlučili utakmicu.

Iako se preko Flooda i Kolanosa Medveščak u završnici vratio na 4-3, gol za produžetak ipak nije uspio zabiti.

- Svaki trener prije utakmice dobro prouči suparnika i njegove zvijezde te se nada da najbolji igrači neće imati svoju večer. Sva četiri gola su nam zabili bivši igrači Medveščaka. Takvim igračima ne smiješ dati previše powerplaya, pogotovo ne situacija 'pet na tri' - rekao je nakon utakmice Doug Shedden, trener Medveščaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ovim porazom Medveščak je ostao na 12. poziciji Zapada, a iduću utakmicu igra u srijedu kod još jednog Dinama, onog moskovskog.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića