Obavijesti

Sport

Komentari 7

Nema straha, igra se: 'Led će biti osposobljen do utakmice'

Nema straha, igra se: 'Led će biti osposobljen do utakmice'
9

NEVERA U PULI Jaka kiša i vjetar oštetili su led u Areni, ali organizatori tvrde da je sve spremno za meč s Olimpijom. Spektakl Arena Ice Fever počinje u 21 sat

VIDEO

Bez panike! Utakmice će se igrati, uvjerio nas je predsjednik Medveščaka Damir Gojanović, iako su se zbog pada napona električne energije ugasili strojevi za održavanje leda.

- Malo nas je omelo nevrijeme, ali dečki će osposobiti led do prve utakmice - kaže Medveščakov prvi čovjek.

Jak vjetar i čak 220 litara kiše po četvornome metru, koliko je jučer palo u Istri, oštetili su led u pulskoj Areni. “Medvjedi” su trebali doputovati jučer ujutro, no trener Raymond odlučio je na put krenuti večer prije utakmice.

- Nije imalo smisla da mučimo igrače, da treniraju po kiši - rekao je Damir Gojanović.

“Medvjedi” će tako led u Areni prvi put isprobati samo nekoliko sati uoči utakmice protiv ljubljanske Olimpije.

Bilo bi idealno da smo barem jedanput trenirali u Puli uoči utakmice, ali Arena nam ionako nije prevelika prednost. Naš dom je Ledena dvorana, smatra Gojanović.

“Medvjedi” su na papiru jači od ljubljanske Olimpije, ali na novi teren tek se trebaju naviknuti.

- Naši igrači bit će impresionirani, to je sigurno. Pa ne igraju baš svaki dan utakmice u povijesnoj građevini. Vjerujem da će protiv Vienne u nedjelju biti puno opušteniji - objasnio je predsjednik.

Spektakl u Puli Medveščak je koštao oko tri milijuna kuna. Financirali su ga od prodaje ulaznica, a htjeli bi od tog projekta nešto i zaraditi...

- Sad nam je najvažnije da organizacijski sve dobro prođe u Puli, zbog privlačenja novih sponzora te promidžbe našeg kluba i države. Ali naravno da bi bilo lijepo da na kraju priče zaradimo. Bude li novca, uložit ćemo ga u igračka pojačanja - rekao je.

Hokejsko-gladijatorsku arenu dan uoči utakmice došao je provjeriti i Matjaž Sekelj, predsjednik ljubljanske Olimpije, današnjeg Medveščakova protivnika.

- Izgleda fantastično - rekao je predsjednik “zmajčeka”.

Samo da sve ne pokvari kiša...

Kiša će prestati tek danas predvečer, a u nedjelju sunce

U Puli će večeras temperatura biti oko 17 Celzijevih stupnjeva. Iako su najavili cjelodnevne pljuskove, uoči početka utakmice trebalo bi se razvedriti. U nedjelju će vrijeme biti mnogo bolje. Prognoziraju sunčano uz ugodnih 25 °C.

Ouzas je pulsku Arenu “smjestio” na kacigu

Natpis “Užas je moja furka” te slike pulske i zagrebačke Arene novi su motivi na kacigi rezervnog Medveščakova golmana, Kanađanina Michaela Ouzasa. 

Ostalo je još stotinjak ulaznica za Olimpiju

Cijeli spektakl financirat će se od prodaje ulaznica. Za prvu utakmicu ostalo je još stotinjak ulaznica, a za onu protiv Vienne u prodaji ih ima još oko 1000.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu