Obavijesti

Sport

Komentari 10

Treće slavlje u nizu: Medvjedi jači od Traktora u Čeljabinsku

Treće slavlje u nizu: Medvjedi jači od Traktora u Čeljabinsku
4

Medveščak je slavljem u Čeljabinsku kod Traktora (4-2), prvi put ove sezone uspio spojiti tri pobjede u nizu. Nakon Traktora, Medveščaka u srijedu dočekuje - Lada...

VIDEO

Hokejaši Medveščaka pobijedili su Traktor u Čeljabinsku 4-2. "Medvjedima" je to treća pobjeda u nizu u drugoj najjačoj ligi svijeta. 

Uzdrmana je bila zagrebačka momčad, koja je u dva tjedna promijenila trenera, došla su tri nova igrača (Leino, Hedberg i Kinrade), a Mark Dekanich nije u briljantnoj formi na golu. Vidjelo se to i po rezultatima, ali za "medvjede" riječ predaja ne postoji u rječniku.

Igor Kralj/PIXSELL

U ponedjeljak su na ruskoj turneji stigli do treće pobjede u nizu. Nije bilo lako u Čeljabinsku. U prvoj trećini nije bilo golova, u drugoj je Medveščak zabio tri komada. 

Anderson, Leino i Trotter bili su strijelci za 3-0 "medvjeda". Brock Trotter je odigrao svoju treću utakmicu nakon gotovo dvije sezone stanke. Njegovo zalaganje primjer je svim igračima, a uoči utakmice rekao je kako vjeruje da će Medveščak prvi put ove sezone spojiti tri pobjede u nizu. 

Traktor je u drugoj trećini smanjio rezultat na 3-1, a u trećoj su krenuli na sve ili ništa. No domaći su u tom pohodu zaboravili na obranu i Medveščak je iskoristio jednu pogrešku Traktora te zabio za 4-1 (St. Pierre). Domaći su uspjeli smanjiti na 4-2.

Shedden: Naša najbolja utakmica

Trener Medveščaka jedan je od najzaslužnijih za sve bolje igre "medvjeda". Doug Shedden, koji je na klupi debitirao pobjedom u Ledenoj protiv Slovana prije tjedan dana, naslijedio je Marka Frencha.

- Ovo je bila naša najbolja utakmica otkako sam na klupi. Sjajno smo odigrali. Zabili smo im dva brza gola, igrači se sve bolje snalaze u mom sustavu i zadovoljan sam - rekao je Shedden.

Nakon traktora - lada

"Medvjedi" rusku turneju nastavljaju u srijedu utakmicom protiv Lade u Toljatiju. Susret protiv Traktora obilježio je dvojac Ville Leino i Brock Trotter. Leino je zabio prvi gol nakon 569 dana, a Trotter nakon čak 898 dana, piše KHL.hr.

Medveščak je u drugoj trećini u samo tri i pol minute zabio Traktoru tri gola. U srijedu ih čeka Lada. Ako su mogli protiv Traktora...

KHL: 

  • Traktor - Medveščak 2-4
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani