Obavijesti

Tech

Komentari 3

Conipo: Uz hrvatski startup lakše i brže do novog posla

Conipo: Uz hrvatski startup lakše i brže do novog posla
2

Koristeći hrvatski startup Conipo, korisnici u potrazi za novim poslom moći će suziti opcije pretrage potencijalnih poslodavaca temeljeno na stopi uspješnosti

VIDEO

Potraga za poslom u mnogim se slučajevima može pokazati mučnom i obeshrabrujućom. Dani utrošeni na pregledavanje oglasa za posao, revidiranje, uređivanje i slanje životopisa pa onda mukotrpno iščekivanje povratne informacije koja vrlo često glasi “Hvala na prijavi, ali mjesto je popunjeno” – sve to može ostaviti gorak okus u ustima. Prilikom pregledavanja oglasa za posao informacije koje se u njemu nalaze nerijetko su veoma ograničene i svedene na tek nekoliko osnovnih informacija, pa je teško utvrditi isplati li se uopće prijaviti na taj oglas.

Conipo na Indiegogo prikuplja sredstva

Hrvatski startup sve će to promijeniti uz pomoć servisa koji uspoređuje kvalifikacije zaposlenika sa zahtjevima poslodavca. Conipo je pokrenuo Indiegogo kampanju kako bi prikupio sredstva.

Koristeći Conipo, korisnici u potrazi za novim poslom moći će suziti opcije pretrage potencijalnih poslodavaca temeljeno na stopi uspješnosti – postotku kompatibilnosti temeljenom na fiksnoj formuli koju je kreirao Conipo tim, a koja prilikom izračuna u obzir uzima elemente poput osobnih karakteristika zaposlenika, osobnih potreba, poslovnih zahtjeva, životopisa i drugih elemenata. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pojednostavljuje proces poslovnog umrežavanja 

Conipo ovime pojednostavljuje proces poslovnog umrežavanja pa je, osim lakšeg povezivanja tvrtki i zaposlenika, i poslovnim subjektima omogućeno da s lakoćom pronalaze nove tvrtke partnere koristeći formulu temeljenu na stavkama poput natječaja, stope uspješnosti, transparentnosti i profilu poslovnih partnera.

Novac prikupljen putem ove crowdfunding kampanje investirat će se razvoj ovog servisa uključujući, ali ne i ograničavajući se, na pokretanje beta verzije, aplikacije za smartphone i tablet računala, aktivnosti oglašavanja te za pokrivanje ostalih operativnih troškova. Potencijalnim investitorima ponuđene su mnoge opcije podržavanja ovog projekta koje uključuju pretplatu na Premium account, besplatne reklame na stranici te vouchere za usluge servisa u visini do 250 eura. 


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Svaki sa svojim karakterom: Testirali smo Huawei Watch GT4
TROJAC NA TESTU

Svaki sa svojim karakterom: Testirali smo Huawei Watch GT4

GT4 dolazi u tri različita izdanja, ali s impresivnom baterijom koja radi do 14 dana s jednim punjenjem. Metalna kućišta s različitom obradom i bojama te remenjem, svakom satu daju i drugačiji fokus, no nedostaje i dalje velik broj aplikacija

U Hrvatskoj više od dva i pol milijuna registriranih vozila
NOVA STATISTIKA

U Hrvatskoj više od dva i pol milijuna registriranih vozila

Broj prvi put registriranih cestovnih vozila iznosio je 190.063, uz rast od 28,6 posto u odnosu na 2022. godinu.
Helikopter Ingenuity poslao je posljednju poruku s Marsa: 'On će sada biti testna platforma...'
ISTRAŽIVANJE CRVENOG PLANETA

Helikopter Ingenuity poslao je posljednju poruku s Marsa: 'On će sada biti testna platforma...'

Dosad je Ingenuity ukupno prešao oko 17 kilometara i letio na visini od 24 metra. Na Mars je stigao u veljači 2021. na roveru Perseverance