Obavijesti

Tech

Komentari 1

Druženje u ZIP-u: Upoznajte ljude iza uspješnih startupa

Druženje u ZIP-u: Upoznajte ljude iza uspješnih startupa
3

Druženje s osnivačima tvrtki koje su u proteklih 6 mjeseci prikupile više od 15 milijuna dolara investicija organizirano je povodom početka nove "startup sezone"

VIDEO

Zagrebački inkubator poduzetništva poziva na Nazovi M za "Majstore startupa", druženje s osnivačima startupa Bellabeat, Farmeron, Repsly i Rimac Automobili - Sandrom Murom, Matijom Kopićem, Markom Linkeom i Matom Rimcem - 19. rujna u 17 sati u ZIP.Factoryju u Remetinečkoj cesti 7 u Zagrebu.

Druženje s osnivačima tvrtki koje su u proteklih 6 mjeseci na globalnom tržištu prikupile više od 15 milijuna dolara investicija organizirano je povodom početka nove "startup sezone".

- ZIP otvara novu "školsku godinu" velikim novostima. Prikupili smo svježi kapital za investiranje u najjače startupe u Hrvatskoj i regiji. Dobili smo sredstva 'Poduzetničkog impulsa' Ministarstva poduzetništva koja ćemo uložiti u vrhunsku opremu i unapređenje ZIP startup programa. Proširili smo naš 'ZIP.Factory' prostor kako bi timovi imali još bolje uvjete. U tijeku je poziv za 6. generaciju ZIP timova koji će moći koristiti sve ove novosti - priopćili su iz ZIP-a.

Sudjelovanje u druženju besplatno je uz obveznu prijavu, a svi zainteresirani mogu se prijaviti na stranicama ZIP-a.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

A1 diže cijene od lipnja
za 6,9 posto

A1 diže cijene od lipnja

Povećanje naknada se odnosi na puni iznos mjesečnih naknada tarifa, paketa i opcija bez obračunatih popusta, a već ugovorene popuste korisnici i dalje nastavljaju koristiti

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota
Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina
SMZBOG LOŠE POTRAŽNJE

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina

Američki proizvođač električnih automobila Tesla izvijestio je da će otpustiti 300 radnika zaposlenih 'na određeno vrijeme' u pogonu kod Berlina, nakon najave otkaza širom svijeta zbog posustajanja potražnje i oštre cjenovne konkurencije