Obavijesti

Tech

Komentari 20

Mladi Hrvat uspio u Silicijskoj dolini i podijelio svoja iskustva

Mladi Hrvat uspio u Silicijskoj dolini i podijelio svoja iskustva
1

S osnivačem uspješnog Farmerona razgovarali smo na startup srijedi. Govorio je o izazovima u pokretanju posla, ali i razlozima zbog kojih tvrtka radi na 2 kontinenta

VIDEO

Ne slažem se s tvrdnjom da mladi ljudi koji imaju ideje i rade na idejama ne mogu uspjeti odavde, rekao je osnivač Farmerona, Matija Kopić za 24sata. No, ono što on zagovara i za što se zalaže je to da se ne može uspjeti samo u Hrvatskoj, već da treba ciljati globalno. Mladi poduzetnik kaže da planiraju tvrtku i razvojni tim bazirati u Hrvatskoj, ali da će prodaju i infrastrukturu voditi iz SAD-a.

Farmeron je aplikacija koja farmerima pomaže u vođenju i organizaciji cijelog sustava, a koristi se na 368 farmi u 14 zemalja svijeta. 

Kopić je rekao kako su o odlasku u SAD počeli razmišljati nakon što su dobili ponudu od investitora. Kaže da su dobro razmišljali, a da su ponudu prihvatili jer su tada jako puno upita, oko 40 posto, dobivali baš iz SAD-a.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika
UZLAZNI TREND

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika

Američka digitalna platforma za streaming filmova i televizijskih serija Netflix izvijestila je o skoku prihoda i dobiti u prvom tromjesečju, uz više od devet milijuna novih pretplatnika i podignute cijene
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle