Obavijesti

Tech

Komentari 28

Modna blogerica po objavi na Instagramu zaradi i 100.000 kn

Modna blogerica po objavi na Instagramu zaradi i 100.000 kn
1

Zarađujemo puno više nego što sam mislila da ću s 22 godine zarađivati, rekla je blogerica Danielle Bernstein čije objave na Instagramu prati više od milijun ljudi

VIDEO

Objavljivanje fotografija na društvenim mrežama za mnoge je korisnika samo zabava, no ima i onih koji od toga mogu odlično zaraditi. 

Modna blogerica Danielle Bernstein, koji vodi blog WeWoreWhat otkrila je u nedavnom razgovoru za Harper's Bazzar da društvene mreže doista mogu biti vrlo unosan posao. Bernstein ima tek 22 godine, ali je već prikupila milijun pratitelja na Instagramu. Priznala je da je brendovi čiju odjeću objavljuje plaćaju od 5.000 do 15.000 dolara po objavi. 

- Prošla je godina definitivno bila moja najprofitabilnija godina. Ne volim pričati o novcu, ali recimo da sada sigurno zarađujemo puno više nego što sam mislila da ću s 22 godine zarađivati. Financijski sam samostalna i zarađujem oko 500.000 dolara godišnje - objasnila je Danielle.

- Ako imate šest milijuna pratitelja i više na svom profilu, po objavljenoj slici na društvenim mrežama možete dobiti od 20.000 do 100.000 dolara - otkriva Kayleen Schaefer, novinarka koja piše za Vogue, New York Times i druge ugledne medije. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Lani je marketinški portal Reward Style objavio da njihovi najjači modni blogeri zarade 80.000 dolara mjesečno, samo od postotka kada njihovi čitatelji kupe odjeću objavljenu na njihovom blogu. 

Stvoriti posao s redovnom plaćom od bloga i nije novi trend. Tijekom godina mnogi su blogeri postajali vrlo utjecajni kritičari. No, zanimljivo je otkriti da i društvene mreže nude poslovni model kojim se stvara nova generacija online zvijezda. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Svaki sa svojim karakterom: Testirali smo Huawei Watch GT4
TROJAC NA TESTU

Svaki sa svojim karakterom: Testirali smo Huawei Watch GT4

GT4 dolazi u tri različita izdanja, ali s impresivnom baterijom koja radi do 14 dana s jednim punjenjem. Metalna kućišta s različitom obradom i bojama te remenjem, svakom satu daju i drugačiji fokus, no nedostaje i dalje velik broj aplikacija

U Hrvatskoj više od dva i pol milijuna registriranih vozila
NOVA STATISTIKA

U Hrvatskoj više od dva i pol milijuna registriranih vozila

Broj prvi put registriranih cestovnih vozila iznosio je 190.063, uz rast od 28,6 posto u odnosu na 2022. godinu.
Helikopter Ingenuity poslao je posljednju poruku s Marsa: 'On će sada biti testna platforma...'
ISTRAŽIVANJE CRVENOG PLANETA

Helikopter Ingenuity poslao je posljednju poruku s Marsa: 'On će sada biti testna platforma...'

Dosad je Ingenuity ukupno prešao oko 17 kilometara i letio na visini od 24 metra. Na Mars je stigao u veljači 2021. na roveru Perseverance