Obavijesti

Tech

Komentari 10

Skini ovih 5 aplikacija: Pomoći će ti da si organiziraš obaveze

Skini ovih 5 aplikacija: Pomoći će ti da si organiziraš obaveze
5

Posao, dogovori s prijateljima, kupnja namirnica pa čak i gledanje filmova i serija - stalno križamo što smo napravili, a što još ne. Srećom, i za to postoje aplikacije!

VIDEO

Popisi onoga što trebamo napraviti oduvijek su se radili, samo sad umjesto notesa i olovke pametni koriste pametne telefone i aplikacije za njih. Križati s popisa obaveza je odličan osjećaj!

Međutim, notes i olovka ne mogu vas podsjetiti na sastanak, ne mogu vam poslati mail, nazvati koga treba, ne može podsjetiti prijatelje s kojima nešto organizirate, a komad papira ne možete podijeliti s drugima.
Za to vam treba jedna od ovih aplikacija za organizaciju obaveza:

1. Wunderlist

Ne zove se čudesnom listom bez razloga - osim što, očito, možete popisivati sve obaveze, možete ih i podijeliti ako u njima sudjeluju i druge osobe, oni mogu komentirati, podsjeća vas, možete namjestiti rokove za projekte, a svojim obavezama možete dodati i hashtagove kako biste, primjerice, razdvojili poslovne od privatnih obaveza. Aplikacija je besplatna i dostupna za Android i iOS, ali treba nadoplatiti 4,99 dolara za sve funkcionalnosti.

VIDEO

2. Google Keep

Besplatan Googleov servis koji može poslužiti i za organizaciju obaveza. Obaveze upisujete u poruke, koje mogu biti glasovne, tekstualne i slikovne, a mogu se i pretraživati. Dostupno za Android uređaje i besplatno.

google

3. Carrot

Ovo je aplikacija za sve koji žele unijeti malo zabave u svakodnevicu pretrpanu obavezama. Kroz vaše upisane stavke vodi vas robotski glas koji neće propustiti sarkastično komentirati kad nešto obavite - prekorit će vas ako kasnite ili pohvaliti ako ste riješili obavezu na vrijeme. Dostupno za iOS uređaje za 2,99 dolara.

VIDEO

4. Tick Tick

Osim mogućnosti koju nude slične aplikacije, ova će umjesto vas ispuniti kalendar obavezama koje unesete s datumom. Također nudi mogućnost sortiranja obaveza prema hashtagu pa će sve označeno sa # sljedecivikend svrstati zajedno. Dostupno za Android i iOS, skidanje aplikacije je besplatno, a dodatne mogućnosti plaćaju se 2,99 dolara mjesečno.

Tick Tick


5. Any Do

Ova će vam aplikacija svaki dan pokazati od jutra do večeri što sve trebate obaviti toga dana, podsjetit će vas na propuštene pozive, a nove obaveze možete dodavati i e-mailom. Dostupna za Android i iOS telefone, besplatna za skidanje, sve mogućnosti dostupne su za 2,99 dolara mjesečno.

Any Do

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno