• Članak
  • Komentari 12
  • Share 4
  • Tweet

Prijavili ste nešto na 'Fejsu'? Objavili su detaljan postupak

Facebook ima nekoliko timova koji brinu o različitim problemima na društvenoj mreži. Ističu kako im prijave stižu na 24 jezika, a timovi rade cijele dane

Četvrtak, 21. 6. 2012. u 10:35    Piše: Đurđica Sarjanović
Prijavili ste nešto na 'Fejsu'? Objavili su detaljan postupak Facebook

Korisnici Facebooka u svakom trenutku mogu prijaviti neprimjereni sadržaj na toj društvenoj mreži, kao i korisnike koji krše pravila Facebooka. Facebook je na svom blogu infografikom objasnio postupke koji slijede nakon prijavljivanja sadržaja, korisnika ili nečeg trećeg.

- Facebook ima tim koji radi cijeli dan, sedam dana u tjednu kako bi uspjeli sve prijave riješiti. Stotine radnika je u uredima po cijele dane te se brinu da brzo i efikasno riješe sve nastale probleme, a brinemo i o činjenici da Facebook korisnici nikada ne spavaju - napisali su na blogu. Dodaju kako brinu o prijavama na 24 različita jezika. Osim toga, raspoređeni su i u nekoliko timova kako bi lakše rješavali različite probleme. Tako u Facebookovoj podršci postoje tim za rješavanje problema s nasiljem na društvenim mrežama, tim koji brine o sigurnosti podataka korisnika te tim koji brine o neprimjerenom sadržaju. 

Više o prijavama na Facebooku možete provjeriti OVDJE

Pročitajte više vijesti iz rubrike Internet.

Tagovi: prijava, facebook

Izdvojeni komentari 12 komentara Pogledaj sve komentare
22.06.2012., 13:15

Mr.Moonwalker: ...nisam ovisan o fejsu, al zato nemogu bez interneta, a najradije bih računalo bacio na pola ulice....

23.06.2012., 00:33

vk u srcu: facebook bi trebalo zabraniti zakonom...to je ispiranje mozga...

22.06.2012., 00:51

mucki_provokator_: najveca glupost koja se ikad na internetu pojavila je taj fejsbok. a jos vece budale smo mi koji imamo taj fejsbok i svaki dan ulazimo u njega.

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar