Obavijesti

Tech

Komentari 0

Snapchat možete koristiti i na ovih pet kreativnih načina

Snapchat možete koristiti i na ovih pet kreativnih načina
1

Ako još niste među korisnicima hit aplikacije za instant-dijeljenje fotografija ili mislite da joj je jedina funkcija slanje 'provokativnih' sadržaja, razmotrite ove ideje

VIDEO

Snapchat, aplikacija za tempirano dijeljenje multimedijskih sadržaja došla je na vrhuncu svoje popularnosti na loš glas kada se stvorilo mišljenje da jedino služi razmjeni provokativnih fotografija zato što se po primitku i pregledu automatski brišu sa uređaja i servera.  

Ipak, Snapchat možete koristiti u sasvim nevine i kreativne svrhe koje će vašu komunikaciju učiniti bržom, povezanijomi uzbudljivijom, pogotovo ako prikaz fotke postavite na jednu sekundu!

1. Snapajte poklon koji ste namijenili toj osobi

Pod uvjetom da sam čin poklanjanja nije tajna, Snapchat je idealan za podizanje slatkog iščekivanja, samo nemojte baš otkriti cijeli sadržaj paketa. Za dodatni meta-efekt, roditelji iznenadite svoje klince snapom kutije nekog vrućeg novog smartphonea ili mobitela iz vip.me paketa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

2. Snapajte slova kako biste složili riječ-poruku

Dok šetate gradom začinite komunikaciju slanjem fotki slova s različitih lokacija kako biste iskomunicirali neki ključni pojam, nešto romantično ili neku internu foru. 

3. Spremate tulum ili ručak za prijatelje? Pošaljite im najavu onoga što ih čeka

Hrana je uvijek dobar model, a sastojci mogu poslužiti u igri pogađanja onoga što će biti na meniju ili pak podsjetnik za ono što nedostaje tulumu. 

4. Snapajte 'misterioznu' lokaciju

Dogovarate susret ili imate neku posebnu lokaciju blisku vama i osobi s kojom chatate? Snapajte detalj te lokacije i čekajte povratnu reakciju. Samo pazite da ne čekate predugo na tom  mjestu! 

5.  Snapajte lijepe podsjetnike

Ako se nalazite negdje gdje vas je nešto podsjetilo na dragu osobu dovoljno je poslati tu sekundu sjećanja i pozitivna reakcija neće izostati. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Apple pao s trona, Samsung je opet vodeći: 'Trebaju ih brinuti novi rivali i oporavak Huaweija'
KONKURENCIJA IH PRITIŠĆE

Apple pao s trona, Samsung je opet vodeći: 'Trebaju ih brinuti novi rivali i oporavak Huaweija'

Globalna isporuka telefona porasla je za 7,8 posto, na 289,4 milijuna uređaja u prva tri mjeseca ove godine. Analitičari iz IDC-a navode da će oporavak Huaweija i žestoki rivali natjerati vodeći dvojac na promjene

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...
Veliki tjedni horoskop: Ovan će biti odlično raspoložen, a Rak planirati brak ili potomstvo
od 14. do 20. travnja

Veliki tjedni horoskop: Ovan će biti odlično raspoložen, a Rak planirati brak ili potomstvo

Djevice će i narednom tjednu mnogo raditi, ali i biti više nego zadovoljni učinkom i rezultatima. Strijelcima će tjedan biti pogodan za zdravstvene zahvate, promjene u prehrani ili rekreaciju