Obavijesti

Tech

Komentari 2

Teta u vrtiću zaradila 700.000 dolara od prodaje plana rada

Teta u vrtiću zaradila 700.000 dolara od prodaje plana rada
1

Na stranici Teachers pay Teachers učitelji mogu dijeliti i prodavati nastavne planove a dosad su prodajom zaradili ukupno 7 milijuna dolara. U projektu ih je 700.000

VIDEO

Obrazovanje u Hrvatskoj, kao i u SAD-u, nije posebno unosna grana, no stranica Teachers pay Teachers za neke profesore to je promijenila.

Odgajateljica iz Georgije, Deanna Jump, zaradila je 700.000 dolara prodajom plana rada za vrtić na stranici na kojoj odgajatelji i učitelji kolegama nude svoje nastavne planove.

Projekt je pokrenuo Paul Edelman, koji je četiri godine radio kao profesor. Za Mashable je ispričao da je imao uvidio da materijali na kojima profesori rade imaju novčanu vrijednost te je odlučio pokrenuti stranicu. Dodaje da neki učitelji preko stranice ostvaruju značajan dodatni prihod, ali i stvaraju kvalitetnije materijale za rad. 

Stranica je ranije omogućavala profesorima da sami kupuju nastavne planove koje su htjeli, a škole su im mogle vratiti novac, no u srijedu su omogućili opciju da i škole odmah kupuju obrazovne pakete za svoje nastavnike. 

Edelman očekuje da škole postanu primarni kupci, a na stranici nude planove rada za vrtić, ali i sve do kraja srednje škole. 

Na stranici je oko 700.000 registriranih korisnika, a oni koji su odlučili prodavati svoje znanje, dosad su zaradili oko 7 milijuna dolara. Obično se nastavni planovi prodaju po 5 do 10 dolara, no velik broj je i besplatnih.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli  smo i do pobjede...
VELIKA MOTIVACIJA

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli smo i do pobjede...

Nastavnica informatike Jelena Radlović i njezini učenici u I. gimnaziji Osijek po treći put su se prijavili za sudjelovanje u edukativnom projektu tvrtki STEMI i Infobip uz podršku A1. Učenici su željni novih znanja
CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama
ATTEND PROJEKT

CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama

U dvije godine provedbe 32 odgojno-obrazovne ustanove u 22 grada opremljene su modernim uređajima, računalima i programima, te su educirani stručnjaci koji rade s djecom s teškoćama