Obavijesti

Izgledajte popust Sarah Jessice Parker uz KiK!

Izgledajte popust Sarah Jessice Parker uz KiK!
5

Polako ali sigurno zima nam je zakucala na vrata. Iako još uvijek ne ona prava zbog kakve ponekad poželimo ne izlaziti iz kuće, temperature su se već opasno počele spuštati.

Ne znam kako Vama ali meni zima nije najdraže doba godine. Osim što je hladno, zima zahtjeva svo silno zabundavanje i nošenje slojevite odjeće jer, dok su vani temperature antarktički niske, u zatvorenim prostorima vladaju skoro pa tropske vrućine. 

Kako bi sve te zimske“neprilike“ lakše podnosili, u KiK-u smo za Vas izdvojili asortiman odjeće uz pomoć kojeg će čak i to nesnosno zabundavanje postati zabavno. Svi naši zimski odjevni predmeti lako se međusobno kombiniraju, tako da finalno dobijemo ugodan, topli ali i trendovski izgled. Osim pernatih jakni i vjetrovki, uz dolčevite, flanel košulje, te krznene čizmice, KiK-ov dizajnerski tim je za ovu zimu pripremio i pregršt zanimljivog acccessoiresa u vidu štumph beanie kapa, šalova, šeširića, rukavica, krznenih šubara i stola. Zato ni i u ove prohladne dane nikako ne zaobiđite naše trgovine jer e uz KiK svima biti toplije. 

I Ema se ove zime odlučila zabundati, a kako zima ne zaobilazi ni naše poznate Hollywoodske face, onda sam i njoj pripremio par toplih kombinacija kakve su Aspenom, hladnim New Yorkom ili Sundanceom profurale poznate dame koje bi, ovako zakamuflirane u zimsku odjeću, malo tko prepoznao.

Zvijezda Sex&Citya Sarah Jessica Parker je iz svojih poznatih Jimmy Choo štiklica uletila u zimsku varijantu bakandži i zagrnula se pernatim kaputom, a glavu od New Yorškog ubojitog zimskog vjetra je zaštitila kapom tzv. popularnom beanie,i crnim naočalama. 

1. Sarah Jesica Parker look: Hlače 79,90Kn, Majica 88,90Kn, Jakna 259,90Kn, Dokoljenke 33,90Kn, Čizmice samo 69,90Kn, Rukavice 25,90Kn, Kapa 33,90Kn, Naočale samo 13,90Kn i Torba 88,90Kn

Puno mlađa joj kolegica Dakota Fanning je za Sundenski festival odabrala crnu kratku vjetrovku, dužu vestu kako bi zaštitila bubrege ali se držala i one stare "šešir glavu čuva" što je i u njenom slučaju popularni beanie. 

2. Dakota Fanning look: Hlače 169,90Kn, Majica 44,90Kn, Vesta 114,90Kn, Jakna 139,90Kn, Kapa 44,90Kn i Torba 114,90Kn

Džepnu veneru Kylie Minogue obično smo imali prilike vidjeti u mikro kombinacijama, no zima ne štedi niti jedan kontinent pa tako ni njenu rodnu Australiju gdje je Kylie ipak morala svoje poznate atribute upakirati u nešto topliju odjeću.

3. Kylie Minogue look: Hlače 169,90Kn, Majica 88,90Kn, Jakna 259,90Kn, Kapa 44,90Kn, Čizme 69,90Kn i Torba 114,90Kn

Za ovo nisam morao potegnuti u shopping u London ili L. A već sam sve potrebno pronašao u našem KiK-u, što kažete?“

Uživajte uz KiK i kupujte pametno ali sa stilom! ;-)

Neven Ciganović, stilist njemačkog KiK Textilien-a

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja
Znate li što zapravo znači 'bre'?
NEKOLIKO TEORIJA

Znate li što zapravo znači 'bre'?

Jedna od teorija ide prema tome da 'bre' ima porijeklo iz turskog jezika i da znači 'magare' ili 'budalo'. Druga teorija je da je to skraćena verzija od originalne riječi 'hombre'