Obavijesti

Junior

Komentari 0

Postani modni stilist uz novi broj Dječjeg Zabavnika

Postani modni stilist uz novi broj  Dječjeg Zabavnika
5

Od subote na svim kioscima čeka te najnoviji broj Dječjeg Zabavnika u kojem ti donosimo super modne naljepnice za idealne modne kombinacije.

 Novi broj Dječjeg Zabavnika  donosi ti sve o najnovijem filmskom  3D hitu Sedmi patuljak. Saznajte kako su ovi slatki patuljci spasili kraljevstvo i princezu od zle vile. 

Zabavnik ti donosi i mjesečnu dozu znanja i zanimljivosti . Saznaj zašto vrapci skakuču, čemu služe šareni drveni stupovi totemi, gdje raste kikiriki ili pak tko je izmisio čips i tko glumi semafor avionima. 

Pripremili smo i super eksperiment sa gumenim medvjedićima te slastan recept s jagodama.  Čekaju vas i posteri Brune Marsa i Selene Gomez. 

Ali ni tu nije kraj, možeš birati i jedan od tri super dara. Darujemo ti  čak pet različith fashion paketića u kojima se nalazi knjižica sa modelima i naljepnicama pomoću kojih se možeš igrati sa modnim kombinacijmama i biti pravi stilist.  Tu su i paketići sa igračkicama  popularnih Nickeloden likova kao što je Dora, Spužva Bob i mnogi drugi. 

Poraži novi Zabavnik na kisocima od subote 2.5 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu