Obavijesti

Gel crvenih algi smanjuje bore i potiče stvaranje kolagena

Gel crvenih algi smanjuje bore i potiče stvaranje kolagena
1

Sve je veći trend da se žene vraćaju ljekovitim prirodnim kremama za njegu kože zbog sve više dokaza o trajnoj štetnosti kemijskih sastojaka na zdravlje kože

Gel crvenih algi i smilje smanjuju bore i potiču stvaranje kolagena

BIOMEDIS je provjerena hrvatska tvrtka koja već 9 i pol godina proizvodi potpuno prirodne kozmetičke proizvode, a nova anti-age linija proizvoda napravljena je od svježih prirodnih organskih sastojaka.

Svi prirodni BIOMEDIS proizvodi napravljeni su isključivo od najboljih prirodnih i organskih sirovina. Ljekovite biljke za proizvodnju BIOMEDIS proizvoda su brižljivo odabrane, a prikupljaju se iz različitih, zelenih, čistih, netaknutih dijelova Hrvatske i svijeta te se svaki pojedini sastojak testira u strogo kontroliranim uvjetima kako bi osigurali garanciju kvalitete svježih BIOMEDIS proizvoda. 

 Koža je odgovorna za cijeli organizam i glavni zadatak prirodne kozmetike je inicirati njezin prirodan način funkcioniranja, a ne dodatno opteretiti. BIOMEDIS prirodna kozmetika ne stvara ovisnost kože i ne dovodi do pojave smanjenja namijenjenog učinka.

Tijekom prosinca u ponudi imamo 12 akcijskih setova uz popuste do 60%.

 Kako ljekovito bilje, koje se nalazi u BIOMEDIS kozmetici, djeluje na kožu?

Gel crvenih algi, koji se nalazi u BIOMEDIS Toniku za čišćenje i njegu lica, potiče stvaranje kolagena, smanjuje bore, povećava elastičnost kože i ima antimikrobno i regenerativno djelovanje. U kombinaciji s proteinima kože formira zaštitni film koji djeluje kao prirodna obrana od štetnih vanjskih utjecaja.

Eterično ulje Smilja, koje se nalazi u BIOMEDIS Piling i masci za lice, je broj jedan za regeneraciju kože i njege kože protiv bora, a djelovat će i na podočnjake.

Prirodni mineral Zeolit, koji se nalazi u BIOMEDIS Ultrabogatoj kremi protiv bora, je odličan detoksikant i znatno usporava starenje kože. 

Ulje badema je glavni sastojak BIOMEDIS Ultra hidratantne kreme 24/7. Izvrsno vlaži i hrani kožu čineći ju zategnutijom. Prirodna je zaštita od štetnih vanjskih utjecaja te prekomjernog gubitka vlage.

Ekstrakt lanenog sjemena u kombinaciji sa Zeolitom regeneriraju i blagotvorno djeluju na problematičnu kožu sklonu ekcemima, aknama i alergijski izazvanim reakcijama te doprinose zdravijem izgledu kože što BIOMEDIS Kremu za njegu problematične kože svrstava među najučinkovitije proizvode protiv prištića.

Kako i gdje kupiti svježu organsku kozmetiku BIOMEDIS?

BIOMEDIS proizvode potražite u bolje opskrbljenim ljekarnama ili na našoj službenoj web stranici www.BIOMEDIS.eu.  Popis ljekarni možete vidjeti OVDJE.

Za sve informacije slobodno nas kontaktirajte svakog dana na 098 323 164 od 8h - 23h. Vrlo rado ćemo Vas savjetovati i organizirati dostavu direktno iz proizvodnje doma ili u Vama najbližu ljekarnu.

BIOMEDIS je danas jedna od vodećih tvrtki u Hrvatskoj za proizvodnju i prodaju svježe prirodne kozmetike sa organskim sastojcima. BIOMEDIS proizvode preporučuju 184 ljekarne i gđa. Branka Habek koja već 40 godina brine o zdravlju i ljepoti Vaše kože.

Pridružite se 60.000 vjernih fanova i pratite nas na Facebooku.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja
Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u