Obavijesti

Kolumne

Komentari 61

Kad biste kupovali stan kao Inu Vlada, smatrali bi vas ludim

Kad biste kupovali stan kao Inu Vlada, smatrali bi vas ludim
1

Vidljivo je da je operacija vrlo rizična i s puno prepreka na kojima možemo izgubiti novac. Plenkovićeva vlada odlučila je upustiti se u taj rizik uz puno političkih spinova

VIDEO

U jeku terorističkih napada mnogi mediji su koristili naslov “Što dosad znamo o napadu”. U moru neprovjerenih informacija tu su čitateljima pokušali dati sigurne činjenice. U najvećoj financijskoj operaciji u povijesti države, prodaji četvrtine HEP-a i otkupa 49 posto Ine, tekst pod naslovom “što znamo” bi bio samo to: Vlada planira prodati HEP i kupiti Inu. Više bi zato pristajao naslov “Što ne znamo”. Tu bi se već mogao napraviti poduži popis.

Kad bi netko pokušao na isti način prodati svoj postojeći stan da bi kupio točno određeni stan na drugoj lokaciji, smatrali bi ga ludim. Ili ludo hrabrim.

Za stan koji prodaje ne zna ni točnu površinu, ne zna niti koliko inače vrijedi, ima riješiti spor sa susjedom koji mu se upisao na dio površine i djecu koja ne žele da se stan proda. Jedino što zna je da je na dobroj lokaciji. Za stan koji želi kupiti još se manje spremio. Zna točno koji želi i obavijestio je vlasnika da će ga kupiti a da nije pitao koliko će on tražiti novca i želi li ga prodati. Bio je samo jedanput u tom stanu prije mnogo godina, ne zna kakve su instalacije i koliko ga je vlasnik iznutra uništio. Istodobno, vlasnik stana koji želi kupiti tužio ga je i ima dobre izglede dobiti spor i uzeti mu novac.

Naravno, nitko ne može osporiti vlasniku da ima viziju kako će trampom i djeci osigurati bolju budućnost, zaraditi, pa i povećati svoju imovinu, ali iz svega je vidljivo da je operacija izuzetno rizična. I što je još važnije, dugotrajna i s veoma puno prepreka na kojima se može izgubiti i novac i imovina. Plenkovićeva vlada odlučila je upustiti se u taj rizik uz puno političkih spinova. Operacija će teško biti završena ove godine ako sve bude išlo i glatko.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ako na kraju uspije, najgore bi bilo da vlasnik novi stan nakon toliko truda preda svojim rođacima u podstanarstvo i pusti im da ga uništavaju. A nažalost, upravo tako se prije upravljalo Inom.     

Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang