Obavijesti

Kolumne

Komentari 21

Nakon proslave Oluje Hrvati skupljali rupije za cestarine

Nakon proslave Oluje Hrvati skupljali rupije za cestarine
1

Hrvatske vlasti, nesposobne da same upravljaju cestama, njivama, vodom, zrakom, morem obalom, sve su dali u koncesije. Tako Hrvati plaćaju i zrakarinu te morarinu

VIDEO

Godina je 3012. Hrvatsku su od početka 21. stoljeća posjetili Bog, Borg, Klingonci, oba Elvisa (Presley i J. Kurtović), ali su svi pobjegli jer u Hrvatskoj, kao i na Mjesecu, nema života.  Samo su se Hrvati  prilagodili tim neuvjetima jer više ne mogu ni pobjeći iz Hrvatske. Političari se množe, dok se narod dijeli. Na vlasti je NeoKukuriku vlada.

Zvjezdani nadnevak 4. kolovoza - Nakon tisuću godina sportašica Sandra Perković, hrvatska zlatna olimpijka u bacanju diska, vratila je sport sportašima. Otfikarila je ministre, dužnosnike HOO-a i druge priljepke koji se naslikavaju i kite tuđim medaljama. Time je konačno prekinuta praksa koji su uveli hrvatski političari, a to je da oni preuzimaju medalje na pobjedničkim postoljima i da se hvale uspjesima kojima nisu pridonijeli nikako.     

Zvjezdani nadnevak 4. kolovoza  -  Pred proslavi obljetnice oslobodilačke akcije Oluja, koju su maestralno izveli hrabri preci današnjih Hrvata, prvi potpredsjednik Vlade RH Neradimir Čačić Koncesijski rekao je da su Hrvati Olujom izborili neovisnu i samostalnu državu kako bi njome pravedno i odgovorno gospodarili i predali je mladim generacijama.
- Država ne može upravljati svojim dobrima pa sve moramo dati u koncesiju - rekao je Čačić. Time je potvrdio da su političari pretvorili Hrvatsku u d.n.n.  - društvo neograničene neodgovornosti. 

Zvjezdani nadnevak 5. kolovoza - Nakon programa obljetnice Oluje političari su se razmilili u svojim rashlađenim limuzinama s kožnim mjenjačima a puk je ostao i skupljao rupije da plati sve cestarine. Naime, hrvatske vlasti, nesposobne da same upravljaju cestama, njivama, vodom, zrakom, morem obalom, sve su dali u koncesije. Tako Hrvati plaćaju cestarine, vodarine, morarine, obaline, zrakarine i ostale namete koje su im propisali nametnici. 

Zvjezdani nadnevak 5. kolovoza - Ministar obrane Ante Kotromanović rekao je da je trebalo nemilosrdno kazniti svakog političara i saborskog zastupnika, suca i tužitelja koji su proteklih tisuću godina propustili kazniti svakoga tko je pridonio da se Hrvatsku osiromaši. Ministar Kotromanović rekao je da bi im kazna trebala biti teška shodno njihovom krimenu. Zato predlaže da zločinci moraju slušati predsjednikovu operu Zamporion. Udruge za zaštitu ljudskih prava protive se tomu jer bi kazna bila  nehumana.

Zvjezdani nadnevak 6. kolovoza - Commander Data posjetio je Hrvatsku da osvježi bazu svojih podataka o svemirskim paradoksima. Pregorio je nakon što je vidio da je hrvatske vlasti ne mogu održavati autoceste pa ih moraju davati u koncesije. Naime, Dati je nejasno kako autoceste mogu biti u gubicima ako ih Hrvati plaćaju iz registracije auta, trošarine za benzin, te plaćajući cestarine. Datu su uspjeli zalemiti ali će oporavak trajati duže nego se misli. Opet su mu zabranili dolazak u Koncesijsku Republiku Hrvatsku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Dok je bio premijer, Milanović nije imao hrabrosti rušiti HDZ
KOLUMNA: TOMISLAV KLAUŠKI

Dok je bio premijer, Milanović nije imao hrabrosti rušiti HDZ

Plus+ Sad, kao predsjednik koji ne smije biti premijerski kandidat, prijeti osvetom HDZ-ovcima. Iako prijeti samo jednoj osobi, Ivanu Turudiću. Za ostalo vjerojatno neće imati hrabrosti

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...
Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?

Cijene ulaznica se kreću od 30 eura za najjeftinija mjesta do 1000 eura za najskuplje. Za sve utakmice u skupini hrvatski su navijači dobili po 10.000 ulaznica