Obavijesti

Kolumne

Komentari 21

Ovo je najbolje rješenje svih naših problema s političarima

Ovo je najbolje rješenje svih naših problema s političarima
1

Usred aktualnog nastavka izborne sapunice “Mi vama obećanja, vi nama glas, a sljedeće četiri godine tko vas...” jasno je da problem s političarima (opet) nećemo riješiti.

VIDEO

Usred aktualnog nastavka izborne sapunice “Mi vama obećanja, vi nama glas, a sljedeće četiri godine tko vas...” jasno je da problem s političarima (opet) nećemo riješiti. Vjerojatno ćemo u ovom dobiti tek malo izmijenjenu reprizu lanjskog nastavka.

SDP i HDZ će se do zadnjeg trenutka boriti za premoć, koja će se pokazati pirovom pobjedom jer nitko neće sam moći sastaviti vladu, pa će morati u vezu s Mostom. A brak s Mostom lako preraste u pakao, ljubav preko noći pukne i idemo na nove izbore. Upravo proživljavamo kraj tog bluda HDZ-a i Mosta te nije baš da žudimo za reprizom. Čak ni ako u glavnim ulogama, umjesto Karamarka i HDZ-a, sad zaigra Milanović i SDP.

I zato treba smisliti neodoljivu ponudu od koje će svim političarima poteći potoci sline. A ono što nitko od njih ne može odbiti jest atraktivno službeno putovanje, bez obaveza i s puno zabave u prvoklasnom smještaju. Svi troškovi plaćeni. Plus dnevnice! Budući da će biti puno zainteresiranih, treba izgraditi veliko luksuzno prijevozno sredstvo. A što je luksuznije od broda? U njemu će svatko od njih imati svoju kabinu, Milanović i Plenković salon za duge rasprave začinjene nerazumljivim izrazima na latinskom i francuskom jeziku, Petrov ordinaciju, a Gordan Maras studio u kojem će vježbati tamburicu. Nema političara koji će odbiti ponudu. Da, zaboravio sam reći da se radi o svemirskom brodu. A krajnje odredište je nova Zemlja koju su nedavno otkrili astronomi. Ona je udaljena samo četiri godine. A što je to, samo jedan mandat. Doduše, radi se o svjetlosnim godinama, odnosno o 38,000.000,000.000 kilometara. To ćemo političarima prešutjeti.

Bit će prigovora da aranžman stoji milijarde. Ali što je to prema šteti koju političari mogu napraviti? Ništa, kikiriki. A problem je riješen. Zauvijek.     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang