Obavijesti

Kolumne

Komentari 6

Talijani znaju samo provocirati, Hrvatskoj nisu dorasli igrom...

Trenirao sam praktički sve Talijane. Fizički su nedorasli Hrvatima i jači smo na svim pozicijama. Bit će puno prljavog posla jer je Italija svjetski prvak u provokacijama

VIDEO

Svi volimo reći da je umjetnički dojam izuzetno važan, ali krajnji rezultat je najvrijedniji, a to je da smo pobijedili Španjolsku. Ne treba govoriti o njima kao da nisu vrijedni, već su iznimno dobra ekipa. Trebamo mirno koračati prema narednoj utakmici. Još se uhodavamo, a bolje je onda da u početku igramo nestabilnu igru. U Pekingu nismo bili u borbi za medalju, a sad imamo realnu šansu. I kao prvoplasirani imali bismo prednost u četvrtfinalu.

Protiv Španjolske smo zadnjih 15 do 20 minuta imali problem s padom. Nikad nismo dotukli protivnika, naš mentalitet je nažalost takav. Kad bismo bili drugačiji zvali bismo se Njemačka, ali nasreću smo Hrvatska.

Možda se na osnovu snimke mogao utvrditi gol Ivana Pereza, ali mislim da nitko nije zakinut, takav je sport. Još od Svjetskog nogometnog prvenstva 1966. i gola Engleza Hursta to još nije uznapredovalo. I ovo europsko prvenstvo u nogometu je pokazalo da je lopta prošla crtu pa su Englezi prošli dalje, ali to je dio sporta.

Najvažnije je da su se nakon utakmice naši reprezentativci odmah povukli i napustili bazen i prepustili da komisija sve rješava. Iako nakon svega ovoga, poznavajući čelne ljude FIN-a i LEN-a, to će nam se u vratiti kontra smjeru. Vidio sam predsjednika LEN-a i iskreno se nadam da to neće napraviti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Trenirao sam praktički sve Talijane. Imaju strance u momčadi, Fiorentinija, Premuša, Pereza...  No fizički su nedorasli Hrvatima i na svim pozicijama smo jači. Pavić brani izvanredno. Očekujem puno prljavog posla, provokacija u kojima se nismo pokazali najjačima. Ne smijemo odgovoriti na provokacije jer su prvaci svijeta u provokacijama. Očekujem pobjedu od tri do četiri razlike.

Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang