Obavijesti

Show

Komentari 83

Daniela Trbović (49): Ne pada mi na pamet da se opet udam

Daniela Trbović (49): Ne pada mi na pamet da se opet udam
1

Voditeljica u 24sataExpressu govori o ljubavi, seksu i svojem statusu na HTV-u. Najsimpatičnije televizijsko lice otkriva kako se othrvala tzv. Facebook projektu

VIDEO

Voditeljica Danijela Trbović, kaže, uvjerena je da bi njen posao mogao raditi netko mlađi i ljepši od nje. Ipak, zahvaljujući utakmicama koje ima u nogama i nepopravljivom mladenačkom optimizmu koji zrači iz te 49-godišnjakinje, gledateljima je puno draža i uvjerljivija. Pa iako je uzela ljetnu pauzu od dva mjeseca ne moramo se brinuti, na jesen se vraća na televizijske ekrane, a s obzirom na to da joj do mirovine ostaje još barem 15 godina rada, uveseljavat će nas još dugo. Otkrila je kako se izvukla iz Facebook projekta, pričala je o ljubavi, djeci i seksu.

24Express: Na Facebook profilima vaših kolegica uoči početka EP-a u nogometu pojavili su se komentari kako je ponižavajuće za voditeljicu vašeg kalibra biti administratoricom HTV-ove Facebook stranice 'Euro na drugom' što vam je namijenila urednica zabavnog programa Elizabeth Homsi. Kako ste vi to shvatili?

- Ništa od toga, nasreću, nije se izrealiziralo, ali moram priznati tim saznanjem bila sam blago šokirana jer ne znam o čemu imam manje pojma - o Facebooku, jer ni privatno nemam svoj profil, ili o nogometu. Sve skupa kulminiralo je mojim čuđenjem, ali eto, pregovorima se po mene sve dobro završilo i razriješena sam tog zadatka. Recimo da smo našli zajednički jezik. Ne znam koji još eufemizam da nađem za tu situaciju koja me blago rečeno ostavila zatečenom.

24express: Među spomenutim komentarima na Facebooku bio je i onaj Elizabete Gojan u kojem piše: Svi koji vrijede, znaju i mogu, ugroza su neznalicama i poltronima. Tako je to svugdje, pa i kod nas. Čini li vam se da HTV-om doista vlada takva klima?

Pa definitvno je da zadnjih 20 godina svugdje vlada negativna selekcija, a s obzirom da se naša kuća ne može izdvojiti iz tog kontektsta, kako je svugdje tako je i kod nas. I ovim odgovorom samu sebe predlažem za diplomaciju!

24express: Što se na kraju dogodilo s tim projektom?

On postoji i radi ga netko tko je za to kompetentniji od mene kao što ja kompetentnija za vođenje '8. kata' i to ne zbog toga što taj show gleda moja mama i ne propušta niti jednu emisiju, nego prema referencama ozbiljnih ljudi.

24express: Koja je sudbina vašeg talk showa '8. kat'?

Idemo u treću sezonu što me jako veseli, ali istodobno i plaši jer znam kojim tempom se radi i koliko nas je malo na tom projektu i znam kako nam je bilo teško izdržati taj ritam bez obzira što je emisija poticajna. Ja sam gotovo svakodnevno na ekranu, to nije moj hologram, i kada bi se zbrojile minute koje sam ovako prekrasna i pripremljena provela u kadru, to bi već sigurno bio rekord HTV-a. Dok su se emitirale reprize, mi smo već sada snimili dvadesetak emisija nove sezone za jesen i startamo u rujnu. Tako da ova moja, pod navodnicima, ogromna ljetna pauza od dva mjeseca jako mi je važna da donekle pokušam smiriti svoj narušeni sustav.

24express: Prošli petak u rodnom Karlovcu proslavili ste lagano već 30 godina mature. Jeste li bili kraljica plesnog podija?

Našli smo se pred Karlovačkom gimnazijom i izgledalo je kao da je veliki odmor. Jedan kolega iz razreda rekao mi je: 'Kada sam dolazio, vidjevši ekipu, učinilo mi se da sudeći po nekima i ne izgledam tako loše. A onda sam shvatio da su to naši profesori'. Bilo je zgodno vidjeti ljude koje nisam srela dvadeset i više godina. Ali nisam se isplesala, više sam pričala jer zanimalo me tko što radi i koliko ima djece.

24express: Iako ističete da se već godinama odijevate poput ocvale tinejdžerke i štikle nosite samo na poslu pred kamerama, dakle za novac, jeste li si za maturu priuštili makar jedne louboutinke?

U Zari sam si kupila nedavno jedne fine štiklice pa razmišljam da im džonove obojim u crveno! Ma, ne pada mi napamet dati nekoliko tisuća kuna za cipele. A kako mi za odlazak na maturu nitko nije platio, štikle nisam niti odjenula. Bila sam dosljedna ocvaloj tinejdžerki u sebi i odjenula balerinke u kojima sam dobro stajala i ravnotežom i izgledom među svojom generacijom! Mojoj infantilnosti nema kraja.

>>> Cijeli intervjuu pročitajte u novom broju 24sataExpress!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...