Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 2

Feng shui za vaš radni stol: Crveno cvijeće jamči uspjeh

Feng shui za vaš radni stol: Crveno cvijeće jamči uspjeh
1

Prema drevnoj kineskoj vještini, gornji lijevi kut je područje novca, gornji desni rješava svađe s kolegama i šefovima, a središnji dio je rezerviran za zdravlje

VIDEO

Na zid u koji gledate dok radite stavite nešto što vas inspirira poput citata ili slike. Tako ćete povećati kreativnost. Cvijeće jarkih boja također će vas učiniti kreativnijima, a uz to će stimulirati mentalnu aktivnost. Za ciljeve koje ste si odredili u karijeri u pomoć pozovite znanje feng shuija. Ako je vaš cilj povišica, pozornost posvetite gornjem lijevom kutu stola. To je područje novca. 

Njega ukrasite vazom punom crvenog ili ljubičastog cvijeća jer su te boje simbol bogatstva u kineskoj kulturi. To je ujedno i savršeno mjesto za držanje fotografija koje prikazuju što ćete raditi ili što ćete kupiti kad dobijete povišicu. Ako vam je cilj da nadređeni priznaju vaše zasluge, dio stola ispred vas ukrasite nečim crvenim. To može biti stolna svjetiljka ili manji ukras. Ne zaboravite na zid nasuprot vama objesiti diplome, priznanja i certifikate koji vas podsjećaju na dosadašnja postignuća.

Za bolje odnose s kolegama u gornji desni kut stola stavite nešto žuto i budite sigurni da je u paru, primjerice, vazu s dva žuta cvijeta. 

Osjetite nalet kreativnosti

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ako želite povećati kreativnost, razmišljajte na drukčiji način. Za radni stol odaberite okrugli stol ili barem stol sa zaobljenim rubovima. Na sredinu stražnjeg ruba stola stavite ukras od kristala. On potiče intuiciju.

Stručna literatura na lijevu stranu

Donji lijevi kut stola povezan je sa znanjem. To je idealno mjesto za držanje knjiga poput rječnika ili stručne literature kojom se često koristite dok radite. Osim što će vam biti pri ruci, koncentracija će vam biti izoštrena.

Jarkožuta za zdravu karijeru

Središte stola područje je zdravlja. Ako želite zdravu karijeru, u kojoj ćete napredovati isključivo zbog vlastitih zasluga, to područje treba biti čisto. Možete ga ukrasiti nečim jarkožutim, npr., žutim podloškom za miš.

Novčić po novčić do očekivane povišice

Ako na stolu držite crvenu ili ljubičastu kasicu u kojoj skupljate sitniš, privlačit ćete novac. Energiju potrebnu za dobivanje povišice uravnotežit će i stolna svjetiljka koju postavite na gornji lijevi kut radnog stola ili područje novca prema feng shuiju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?

Cijene ulaznica se kreću od 30 eura za najjeftinija mjesta do 1000 eura za najskuplje. Za sve utakmice u skupini hrvatski su navijači dobili po 10.000 ulaznica

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu
Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje