Obavijesti

News

Komentari 13

Hus, 'mozak' Parnog valjka: Nikad nisam prestao biti klinac

Hus, 'mozak' Parnog valjka: Nikad nisam prestao biti klinac
1

Prvi put u 39 godina benda Parni valjak svirao je dva akustična koncerta u Lisinskom. Oba su se rasprodala u tišini, a Valjak drugi koncert nije ni planirao...

VIDEO

Prvi put u 39 godina benda Parni valjak svirao je dva akustična koncerta u Lisinskom. Oba su se rasprodala u tišini. Od zadnjeg takvog koncerta u Domu sportova, koji je također bio rasprodan, bilo je, govori Hus, mnogo upita kada će ponovno svirati akustiku. S dvoranom Lisinski dugo su pregovarali i zaključili da je dobar trenutak za svirku. Valjak drugi koncert nije ni planirao ali je ravnatelj dvorane Dražen Siriščević na svoju ruku rezervirao još jedan termin za dan poslije. I sva sreća, kaže Hus, da je to napravio.

Express: Što za vas znači dobar koncert?

Kad počneš svirati prvu pjesmu i odjednom koncert završi. Kad nisi svjestan koliko dugo sviraš, pjevaš, isključiš se uroniš u glazbu i uđeš u zonu, a onda odjednom bude gotovo. Kad ti se čini da je sve prošlo u trenutku.

Express: Pitam vas to zato što se još prepričava kako su vam jednom došli čestitati u garderobu na odličnoj svirki i zatekli vas kako urlate jedni na druge. Zašto?

Iako to dramatično zvuči, nema tu negative. Često imamo takva pražnjenja nakon koncerta. Digne se galama zašto ovo ili ono, a zapravo je sve u svrhu napretka. Nije to stvar perfekcionizma, on je dosadan i, sterilan. Poanta je u tome da se uvijek mora željeti više, moraš imati motiv da sljedeći koncert bude bolji. Nije tu riječ ni o greškama nego o htijenju, totalnom angažmanu svakoga člana benda.

Express: Ako urlate nakon dobrih koncerata, kakvi ste nakon lošijih?

Nemamo loše koncerte.

>>> Cijeli intervju pročitajte u Expressu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa