Obavijesti

Sport

Komentari 177

Čilić pao na dopinškom testu! Lažirao ozljedu u Wimbledonu

Čilić pao na dopinškom testu! Lažirao ozljedu u Wimbledonu
4

Hrvatski tenisač Marin Čilić pao je na dopinškom testu! Uzeo je glukozu, a da nije pročitao posebno upozorenje. Rezultate je saznao u Wimbledonu i lažirao ozljedu!

VIDEO

Marin Čilić uopće nije bio ozlijeđen u Wimbledonu. Predao je meč zbog problema s koljenom, ali to je bio samo paravan. Pravi razlog predaje bili su rezultati antidopinške agencije koje je saznao dok se spremao za meč.

Hrvatski tenisač je u travnju igrao na turniru u Münchenu. Tamo je pao na dopinškom testu iako je dva tjedna prije toga prošao dopinšku kontrolu na turniru u Monte Carlu.

Priča ide ovako. Marin je na turniru u Münchenu ostao bez glukoze. Rekao je nekome od bližnjih da ode u ljekarnu. U pakiranju koje je dobio bilo je dodatnih sastojaka, a na etiketi je pisalo i posebno upozorenje za sportaše. Marin to nije primijetio. 

Uzeo je preparat i to ga je koštalo pada na dopinškom testu. U krvi su mu pronašli samo tragove nepoznate supstance. Marina su o rezultatima testa obavijestili dok je bio u Wimbledonu. Otkazao je meč. Ozljeda koljena bila je priča za javnost.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Marin je cijelo vrijeme surađivao s ITF-ovom antidopinškom agencijom pa su navodno dogovorili tromjesečnu kaznu koja bi se primjenjivala retroaktivnood svibnja do kolovoza. Hrvatski tenisač bi ostao bez bodova i nagradnog fonda u tom razdoblju.

Čiliću na ruku ide to što su mu pronašli samo tragove nepoznate supstance u krvi i što je pristao surađivati s ITF-ovom antidopinškom agencijom. Naš bi tenisač mogao igrati već u Montrealu u kolovozu.

Troicki je "pao" u Monte Carlu

Srpski tenisač Viktor Troicki suspendiran je na 18 mjeseci jer je odbio dati uzorak krvi. Navodno se nije osjećao dobro. Bilo je to na turniru u Monte Carlu, a Troicki je tvrdio da ima fobiju od igala. ITF nije imao milosti i drastično ga je kaznio.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 177
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...