Obavijesti

News

Komentari 74

On je super veterinar: Sjeo na razbojnika i pozvao policajce

On je super veterinar: Sjeo na razbojnika i pozvao policajce
1

Zagreb: Kad je dr. Žarko Ćirić shvatio da mu pljačkaš prijeti plastičnim pištoljem, odbio mu je dati novac. Razbojnik je tad počeo bježati, ali nije daleko stigao

VIDEO

Ušao je maskiran fantomkom, zaposlenici za pultom zaprijetio pištoljem i rekao: “Daj pare!”, počeo je priču vlasnik ambulante Vet Point dr. Žarko Ćirić, jedan od najcjenjenijih zagrebačkih veterinara.

U njegovu ambulantu u Rudešu u četvrtak oko 18.30 sati upao je naoružani razbojnik. U to je vrijeme na poslu, osim vlasnika, bilo još četvero zaposlenika.

Policajci su mu skinuli masku, a on se ispričavao da je morao to učiniti jer doma ima ženu i gladnu djecu, kaže dr. Ćirić

- Djelatnica se uplašila i počela me dozivati. Ja sam bio u drugoj prostoriji s pacijentom. Čim sam došao, ponovio je: ‘Daj pare’ - ispričao je Ćirić. Pljačkaš je imao plastičnu vrećicu i naredio da novac stavimo u nju.

- Da dobijem na vremenu, počeo sam brojiti novac, a i zanimalo me koliko ima u blagajni tako da znam reći policiji koliko je odnio. Za to je vrijeme jedna od zaposlenica u stražnjoj sobi zvala policiju.

- Dok sam ja brojio novac, njega je počela hvatati nervoza. Opet je izvadio pištolj, koji je spremio u džep i počeo njime mahati. Učinilo mi se da je pištolj plastičan, pa sam mu rekao da ne dam novac. Na to je poludio i počeo govoriti da će pucati, a ja sam mu rekao neka puca jer novac neće dobiti - rekao je veterinar. 

Pljačkaš je odustao i krenuo prema vratima, a dr. Ćirić je krenuo za njim. Stigao ga je i srušio ga na pod.

- Tad su do nas došli zaposlenik i zaposlenica. Doslovno su ga zajahali i sjedili na njemu dok nije došla policija. Policajci su mu skinuli masku, a on se ispričavao da je morao to učiniti jer doma ima ženu i gladnu djecu - kaže na kraju dr. Ćirić, a njegovi se suradnici i vlasnici čupavih pacijenata šale da je umjesto Eddija Murphija iz dr. Dolittlea, nakratko preuzeo neku od uloga Brucea Willisa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca