Obavijesti

News

Komentari 73

On slavio 109, ona 102 godine: Uskoro će 90. godišnjica braka

On slavio 109, ona 102 godine: Uskoro će 90. godišnjica braka
1

Karam Chand kaže da je tajna njegove dugovječnosti što se nikad nije suzdržavao od životnih užitaka, a Kartari kaže da im je brak održala usredotočenost na obitelj

VIDEO

Karam Chand i njegova supruga Kartari, koji tvrde da su najstariji bračni par na svijetu, proslavili su u nedjelju rođendane. On je napunio 109., a ona 102. godine. U njihovu domu u West Yorkshireu u Velikoj Britaniji s njima su slavile četiri generacije obitelji. 

Par se upoznao u Indiji dok su bili tinejdžeri. Vjenčali su se prije 89 godina u prosincu 1925. te će uskoro proslaviti i svoju 90. godišnjicu braka. 

- Ovo je poseban dan za nas jer se možemo svi okupiti. Rođaci su na slavlje došli čak iz Indije. Ljudi su impresionirani mojim roditeljima. Uvijek me pitaju što jedu i čime ih hranim da su tako zdravi. Da znam, i sam bih to jeo. Moj odgovor je obično da je stvar u zadnjih 20 godina koje smo im učinili opuštenima i bez stresa, ispričao je Paul Chand za Daily Mail. 

Karam je kazao da je u svemu bio umjeren i da vjeruje da je u tome tajna njegove dugovječnosti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Jedite i pijte što god hoćete, ali umjereno. Ja se nikad nisam suzdržavao od uživanja u životu, kazao je Karam koji dnevno zapali samo jednu cigaretu i to uvijek prije večere, a tri do četiri puta tjedno popije po čašicu viskija. 

- Uvijek smo jeli zdravu hranu, nikad ništa umjetno. Volimo maslac, mlijeko i svježi jogurt. Znamo da je blagoslov biti u braku ovako dugo, ali ćemo biti spremni i otići kada dođe naše vrijeme. Sve je u Božjim rukama, a mi smo uistinu imali dobar život. Dobro se slažemo i usredotočeni smo na svoju obitelj. Zapravo je jednostavno, kazala je slavljenica Kartari. Par ima osmero djece, 27 unučadi i nekoliko praunučadi. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a