Obavijesti

News

Komentari 356

Pijani tajkun u luksuznom autu nije stao na crveno svjetlo...

Pijani tajkun u luksuznom autu nije stao na crveno svjetlo...
3

Suvlasnik uspješne hrvatske tvornice igračaka Dejan Maćešić (43) autom oko dva sata sudario se s motociklistom S. S. (23) iz Zagreba. Motociklist je preminuo

VIDEO

Vozaču Infinitija Dejanu Maćešiću (43) policija je u subotu ujutro nakon stravične nesreće na križanju zagrebačke Avenije Dubrovnik i Ulice Savezne Republike Njemačke izmjerila 1,85 promila alkohola.

Suvlasnik uspješne hrvatske tvornice igračaka, one2play, luksuznim autom oko dva sata sudario se s motociklistom S. S. (23) iz Zagreba. Maćešić je dolazio iz Ulice SR Njemačke. Na raskrižju je potpuno ignorirao crveno na semaforu. Na njega je s lijeve strane, iz Avenije Dubrovnik, naletio mladić na motociklu Gilera Nexus, kojem je na semaforu bilo zeleno. Od jakog udarca u automobil odbio se i sletio s motocikla. Ozljede su bile preteške. Preminuo je. Dijelovi motora rasuli su se u krugu od desetak metara.

- Vozač terenca od Buzina je vozio luđački, neobjašnjivo. Na raskrižju sam vidjela auto kako se okreće. Zaustavio ga je rinzol. Prvotno sam mislila da je pokupio bankinu. Izletjeli smo iz auta i približili se nesreći. Šokirali smo se ugledavši motor. Mladiću koji ga je vozio od udarca je odletjela kaciga s glave. Prestrašno - komentirala je svjedokinja sudara.

S Maćešićem, kojeg će policija ispitati nakon triježnjenja, u autu je bio i suvozač. Nisu ozlijeđeni.

Iz one2playa su nam u subotu potvrdili kako je auto koji su uzeli na leasing sudjelovao u prometnoj nesreći, ali detalje nisu željeli otkrivati. Bili su šturi u izjavama.

- Naši odvjetnici su na terenu, znat ćemo više nakon policijske istrage - rekla nam je glasnogovornica Mirjana Glavak.

Automobil koji je suvlasnik one2playa vozio inače, ovisno o opremi, može dosegnuti cijenu i do 700.000 kuna.

Policija još istražuje sve detalje sudara.

U upravi tvrtke koja zarađuje milijune 

Dejan Maćešić u vlasničku strukturu tvrtke ušao je 2005. U to vrijeme dolazi i do restrukturiranja tvrtke koja od Brandoctora dobiva i novo ime - one2play. Tvrtka zadnjih nekoliko godina bilježi veliki rast u cijeloj regiji. Ekskluzivni je distributer za Fifi i cvjetno društvo, Pepu Praščić, Ninja kornjače, YuGiOh, Winx, Disney Princess&Fearies i The Dogs.




Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 356
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca