Obavijesti

Viral

Komentari 2

Pravila nove nagradne igre 24sata "Osvoji stan u Zagrebu"

Pročitajte pravila nagradne igre 24sata u kojima darujemo potpuno novi stan u Zagrebu. Izvukli smo dobitnu kovertu Barice Grgurić (63) i razveselili je vrijednim stanom u Zagrebu! Čestitamo!

VIDEO

Na temelju članka 69. stavka 10. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine 87/09) te Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (Narodne novine 8/2010) 24sata d.o.o. iz Zagreba, Oreškovićeva 6H/1 donosi slijedeća:

PRAVILA NAGRADNE IGRE « Osvoji stan u Zagrebu »

Članak 1.
Priređivač nagradne igre pod nazivom « Osvoji stan u Zagrebu » je 24sata  d.o.o., Zagreb, Oreškovićeva 6H/1, OIB:78093047651.

Nagradna igra priređuje se u cilju promidžbe dnevnog lista "24sata", te unapređenja prodaje navedenog dnevnog lista.

Članak 2.
Nagradna igra održava se u razdoblju od 12 travnja do 25. travnja 2013. godine. 

Članak 3.
Početak nagradne igre « Osvoji stan u Zagrebu » je petak 12. travnja 2013. kada će biti objavljen prvi nagradni kupon. 

Članak 4.
Ukupni fond nagrade u nagradnoj igri «Osvoji stan u Zagrebu» iznosi   701.645,76 kn s PDV-om a čini ga sljedeća nagrade:

1 x stan u Zagrebu, Zagrebačka cesta 156G, 10 000 Zagreb koji se sastoji od dnevnog boravka, blagovaone, kuhinje, ulaznog hodnika, sobe i kupaone površine 45,84 m2, kojem pripada natkrivena terasa površine 6,30 m2, spremište oznake površine 1,98 m2, Garažno-parkirno mjesto u podrumu, površine 12,50 m2,
jedinična vrijednost: 701.645,76 kn s PDV-om
Nagrada nije zamjenjiva za novac.

Priređivač se obvezuje 5 % utvrđene vrijednosti nagradnog fonda odmah uplatiti u korist Hrvatskog crvenog križa.

Članak 5.
Od 12. travnja (petak) do 25. travanja 2013. (četvrtak) svaki dan u 24sata objavljivat će se po jedan nagradni kupon. Kupone će čitatelji izrezivati i sakupljati. U petak, 26. travanja, subotu 27. travnja i u nedjelju 28. travnja 2013. godine, bit će objavljen i po jedan joker kupon, ukupno 3, koji mogu zamijeniti tri propuštena kupona. 

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji – kupci 24sata - koji tijekom trajanja nagradne igre sakupe ukupno 14 nagradnih kupona (ili 11 nagradnih kupona i 3 joker kupona ili 12 nagradnih kupona i 2 joker kupona ili 13 nagradnih kupona i joker kupon). Sakupljene kupone čitatelji trebaju poslati sa svojim podacima: ime, prezime, adresa i broj telefona, s naznakom «Osvoji stan u Zagrebu» na adresu  P.P. 195, 10 001 Zagreb.

U bubanj za izvlačenje nagrada ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na gore navedenu adresu do utorka, 13. svibnja 2013. do 09:00 sati ujutro.

Članak 6.
Nagrade će se javno izvlačiti u prostorijama redakcije "24sata", Oreškovićeva 3d, Zagreb uz nadzor tročlane komisije i prisustvo javnog bilježnika i to 13. svibnja 2013. godine nakon 10:00 sati ujutro.

Članak 7.
Tročlana komisija i javni bilježnik nadziru izvlačenje nagrade, naznačene u članku 4. ovih Pravila, te o tijeku javnog izvlačenja vode Zapisnik. Svi nagradni kuponi podložni su provjeri. 

Članak 8.
Dobitnik koji je osvojio nagradu u nagradnoj igri “ Osvoji stan u Zagrebu„ bit će objavljen na web stranici www.24sata.hr/osvoji-stan-u-Zagrebu u roku unutar deset dana, računajući od dana javnog izvlačenja nagrada u nagradnoj igri.

Sudionici u nagradnoj igri – dobitnici - prihvaćaju obvezu objave imena i fotografije za potrebe priređivača nagradne igre. Sudionici u nagradnoj igri sudjelovanjem pristaju na prikupljanje, uporabu i objavu svojih osobnih podataka navedenih na kuponima. 

Članak 9.
Priređivač nagradne igre osigurava objavljenu nagradu u nagradnom fondu i jamči dobitniku njihovu isporuku.

Članak 10.
Ako je dobitnik nagrade iz ove nagradne igre maloljetan na dan izvlačenja dobitnika, nagrada će biti uručena   roditelju ili zakonskom skrbniku, te ju on i preuzima u ime dobitnika.

Članak 11.
Trenutkom preuzimanja nagrade, odnosno potpisom potvrde o preuzimanju nagrade, prestaju sve daljnje obveze priređivača nagradne igre prema dobitniku. Porez na promet nekretnina snosit će priređivač u ime i za račun dobitnika nagradne igre, a na temelju Rješenja o razrezu poreza po Poreznoj upravi. Troškove u vezi sa zemljišno-knjižnim upisom prava vlasništva  na dobitnika nagradne igre snosi dobitnik nagradne igre.  Predmetna nekretnina izrađena je po sistemu  « ključ u ruke «, te će ista biti predana dobitniku nagradne igre u roku koji je definiran u članku 15.

Članak 12.
U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijelit će se onoliko nagrada koliko je u nagradnoj igri sudjelovalo sudionika, nepodijeljene ili nepodignute nagrade bit će prodane na javnom natječaju, a sredstva ostvarena prodajom uplaćena u korist državnog proračuna.

Članak 13.
Nagradna igra može se prekinuti, otkazati ili staviti u stanje mirovanja samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o nastupu istih okolnosti biti obaviješteni putem dnevnog tiska.

Članak 14.
Priređivač će u pisanom obliku obavijestiti dobitnika o dobivenoj nagradi u roku deset dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada.

Preuzimanje nagrada

Članak 15.
Nagradu će dobitnik preuzeti u roku od 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi. Ako dobitnik nagradu ne podigne u roku iz prethodnog stavka ovoga članka, priređivač će ga ponovno u roku od osam dana od isteka roka iz stavka 1. ovoga članka obavijestiti o dobitku, te odrediti naknadni rok za podizanje nagrada, koji ne može biti kraći od osam dana, a niti duži od 15 dana od dana primitka obavijesti.

Ako dobitnik ni u naknadnom roku iz stavka 2. ovoga članka ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu, a priređivač je dužan popis nepodignutih nagrada dostaviti Ministarstvu financija.

Članak 16.
Priređivač će u roku od osam dana nakon isteka roka za podizanje nagrada dostaviti Ministarstvu financija podatke o dobitniku nagrade, naziv i vrijednost nagrade, te dokaz o preuzimanju nagrade.

Članak 17.
U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača sa svojom užom obitelji.

Članak 18.
Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila.

Pravila počinju vrijediti nakon što Ministarstvo financija na njih dodijeli suglasnost i nakon što uz navođenje klase, urudžbenog broja i datuma suglasnosti  budu objavljena na www.24sata.hr/osvoji-stan-u-Zagrebu. 

Članak 19.
U slučaju spora između priređivača i sudionika ove nagradne igre nadležan je  Općinski građanski sud u Zagrebu.

KLASA: UP/I- 460-02/13-01/295
URBROJ: 513-07-21-07/13-2
Zagreb, 09. travanj 2013.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!

Najveći pseći događaj na svijetu u ovoj godini i službeno je otvoren na Zagrebačkom velesajmu. Među više od 25.000 pasa nalaze se i neke ekstremno rijetke pasmine koje su prvi put izašle iz granica svoje zemlje
8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način