Obavijesti

Show

Komentari 9

Tako je Michael htio: D. Ross skrbit će o Jacksonovoj djeci

Tako je Michael htio: D. Ross skrbit će o Jacksonovoj djeci
1

Obiteljski sud zaključio je da se Jacksonova majka Katherine svojim nestankom na tjedan dana pokazala nesposobnom za brigu o Princeu Michaelu, Paris i Blanketu

VIDEO

Nakon što je majci Michaela Jacksona ukinuto skrbništvo nad njegovo troje djece, prema oporuci kralja popa, tu dužnost trebala bi preuzeti pjevačka diva Diana Ross. Naime, obiteljski sud zaključio je da se Jacksonova majka Katherine svojim nestankom na tjedan dana pokazala nesposobnom za brigu o 15-godišnjem Princeu Michaelu, 14-godišnjoj Paris i 10-godišnjem Blanketu te joj je dodijelio privremeno zajedničko skrbništvo s njezinim unukom Titom Jacksonom.

Nije ih viđala

Na sudu je spomenuta i oporuka, otkrivena 2009. godine, nakon Jacksonove smrti, te je naređeno da se Diana, ali i majka Princea Michaela i Paris Debbie Rowe, obavijeste o njezinu sadržaju. Odvjetnik Diane Ross John Frankenheimer potvrdio je kako je sud informirao divu o njezinoj mogućoj ulozi u životima Jacksonove djece, no ona je nije htjela komentirati. Gospođica Ross vjeruje da je ovo privatna stvar, a u pitanju su maloljetnici. Najbolje je za sve da o tom delikatnom pitanju rasprave nasamo – izjavio je.

Ipak izvori bliski pjevačici govore kako ona nema namjeru preuzeti ulogu skrbnice Michaelove djece. Iako je, kažu, jako bliska s njima i obožava ih, u posljednje je vrijeme bila odvojena od njih. Ona ima svoj život, na drugoj strani SAD-a i nije ih redovito viđala. Također, tvrde Dianini prijatelji, najbolje je za njih da ostanu s obitelji.

- Diana smatra da su djeca dovoljno velika da sama odluče s kime žele živjeti, uvjerena je da će sud donijeti ispravnu odluku o tome tko će raspolagati Jacksonovim naslijeđem - rekla je američkim medijima Dianina prijateljica.

Braća: Oporuka je lažna

A sud bi odluku trebao donijeti za nekoliko dana. Do tada Katherine Jackson brinut će se o odgoju, a Tito će obavljati sve dnevne dužnosti na posjedu Calabasa na kojem djeca žive te upravljati zaposlenima. Michaelova braća Randy, Janet, Rebbie and Jermaine istovremeno od suda traže da se odvjetniku Johnu Brancu i glazbenom producentu Johnu McClainu ukine pravo da raspolažu imovinom kralja popa iako im je on to odobrio u oporuci.

- Njihova je želja da razdvoje našu obitelj i da na kraju mojoj majci oduzmu život - napisao je Randy Jackson, koji već tri godine pokušava dokazati da je oporuka falsifikat.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Uskoro kraj nagađanjima? BBC navodno u stanju pripravnosti zbog priopćenja Kate Middleton
ČEKAJU PALAČU

Uskoro kraj nagađanjima? BBC navodno u stanju pripravnosti zbog priopćenja Kate Middleton

Prije velikih najava, Buckinghamska palača je bila poznata po tome što je upozorenja izdavala samo određenim urednicima u medijima

Princ William je zaposlio mladu djevojku koja će mu pripremati odjeću: 'Sada nema izbora...'
MORAO JE

Princ William je zaposlio mladu djevojku koja će mu pripremati odjeću: 'Sada nema izbora...'

Djevojka u dvadesetima radila je i za pokojnu kraljicu Elizabetu II. tijekom pandemije koronavirusa
VIDEO Kate, jesi to ti? Princezu snimili u javnosti: Nasmijana je šetala sa suprugom Williamom
ZAJEDNO U KUPOVINI

VIDEO Kate, jesi to ti? Princezu snimili u javnosti: Nasmijana je šetala sa suprugom Williamom

Kate Middleton pojavila se sa suprugom Williamom, a osmijeh nije skidala s lica. Nosila je sportsku modnu kombinaciju