Obavijesti

News

Komentari 112

Opet crni vikend: Tri poginula i 14 ozlijeđenih u nesrećama

Opet crni vikend: Tri poginula i 14 ozlijeđenih u nesrećama
14

Na autocesti A3 poginuo je motociklist (28). Motociklist je poginuo i kod Otočca, a vozač automobila u nesreći na Dugom otoku u kojoj je ozlijeđeno još šest ljudi

VIDEO

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac zbog teške prometne nesreće bio je prekinut promet između čvorova Sveta Nedelja i Bregana u smjeru graničnog prijelaza.

Naime, oko 4.45 sati između 2. i 3. kilometra autoceste A3 poginuo je motociklist (28). Iz još neutvrđenih razloga u motocikl je udario kombi koji se kretao u smjeru zapada. Motociklist je pao na kolnik nakon čega je na njega naletio auto bugarskih registarskih oznaka. Drugi putnik s motocikla prevezen je u KB Sestara milosrdnica. 

Nakon dovršetka očevida promet je normaliziran. 

Utrkivao se po Dugom otoku pa poginuo?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Vozač (25) je poginuo, a još šest putnika iz Renault Megana u vlasništvu njegovog oca (54) zatražilo je liječničku pomoć u bolnici. 

Društvo se vozilo državnom cestom između Velog rata i Božave na Dugom otoku oko pet sati u nedjelju, u povratku s noćnog provoda. Osim teško ozlijeđenog muškarca (41) i mladića (16) u autu su bila i dva mladića od 15 godina i jedan star 21 godinu, te 19-godišnja djevojka. 

Navodno se Megane sa sedam putnika utrkivao s još jednim vozilom, s nekoliko putnika. 

U pretjecanju su se dodirnuli retrovizorima, zbog čega je vozač Megana izgubio kontrolu nad volanom i sletio s ceste. 

- Nakon dijagnostike i obrade u kirurškoj ambulanti dvoje je zadržano na daljnjem liječenju na neurokirurškom odjelu zbog teških ozljeda glave i prsnoga koša. Riječ o muškarcima u dobi od 41 i 16 godina. Troje stradalih s lakim je ozljedama pušteno na kućnu njegu. Teže ozlijeđeni nisu u životnoj opasnosti i njihovo je stanje stabilno i trenutno su dobro - rekao je dežurni liječnik na Hitnom kirurškom prijemu dr.Robert Karlo.

Kod Otočca motociklist sletio s ceste i poginuo

Motociklist (20) iz Perušića poginuo je u noći sa subote na nedjelju u mjestu Čovići kraj Otočca. On se oko ponoći vozio neregistriranim motociklom i bez vozačke dozvole iz smjera Otočca prema Ličkom Lešću. Kod kružnog toka je zbog neprilagođene brzine sletio s kolnika i poginuo. 

Troje ozlijeđenih kod Šibenika

U prometnoj nesreći na Jadranskoj magistrali D8 oko šest sati ozlijeđeni su vozač i dvoje putnika iz automobila Suzuki šibenskih registarskih oznaka. Svi su prevezeni u šibensku bolnicu, a još se ne zna težina njihovih ozljeda.

Policijski očevid je u tijeku, nakon čega će se znati više detalja nesreće, a kako doznajemo uzrok je najvjerojatnije prevelika brzina. 

Četvero ozlijeđenih u sudaru dva auta kod Moščeničke Drage

U prometnoj nesreći u nedjelji oko 8.50 sati između Mošćeničke Drage i Brstove kraj Brseča ozlijeđeno je četvero ljudi koje su prevezene u riječku bolnicu, potvrdili su iz PU primorsko-goranske.

Sudarila su se dva auta riječkih i slovenskih tablica. Promet je sat vremena bio u prekidu.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 112
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Misterij nestanka male Danke (2): 'Zlatno je dijete. Mirna i šutljiva, hoće prići svakome'
VELIKA POTRAGA U SRBIJI

Misterij nestanka male Danke (2): 'Zlatno je dijete. Mirna i šutljiva, hoće prići svakome'

Na istoku Srbije od utorka poslijepodne traje potraga za Dankom Ilić (2). Traže je stotine volontera i policajaca, teren pretražuju i rudari. Pomoć nudi i naš HGSS