Obavijesti

Show

Komentari 239

Uroš: Ava i ja seksamo se baš svaku noć otkad smo u showu

Uroš: Ava i ja seksamo se baš svaku noć otkad smo u showu
14

Ava priča da ima 'one dane' u mjesecu, a Uroš se hvali ljubavničkim pothvatima. Stanarima je žao Ave, smatraju da Uroš i Maja rade budalu iz nje, a to nije lijepo

VIDEO

Ulazak Maje Nikolić u kuću bio je i više nego zanimljiv. U roku od sat vremena napravila je potpunu pomutnju među stanarima.  

Prvo je ušla u kombi i na fin način napala Avu te čestitala Urošu zbog 'boda u gostima', aludirajući na seks koji se u Big Brother kući dogodio već prve noći. Ava se zatim raspričala kako su joj 'oni dani' u mjesecu pa se čudno osjeća. Avi je ubrzo bilo jasno da je Maja ne voli, ali se pravila kako joj je folk pjevačica zapravo super i rekla da će joj prepustiti Uroša jer su njih dvoje samo prijatelji.

U povodu Majinog ulaska u kuću Veliki Brat napravio je tulum. Uroš je iskoristio priliku te poljubio Maju. Ona je zatim podigla haljinu kako bi joj on pomogao skinuti mikrofon. Jedva je dočekao da joj pomogne. Kad ga je nedavno Ava pitala da joj pomogne otkopčati korzet rekao joj je da mu je njen striptiz postao dosadan. 

Maja je na zabavi plesala pokraj Uroša i zavodila ga. Ava je to gledala i nije joj bilo pretjerano drago. Ukućani su brzo počeli komentirati kako se Maja ne ponaša lijepo i kako im je žao Ave. 

'Stalno se seksamo'

U jednom trenutku Uroš je ispričao Maji kako je spavao s Avom jos prve noći te kako se seksaju svaku noć. Maja je to malo kasnije ispričala pred svim ukućanima. Željku se to nije ni najmanje svidjelo pa je otišao do kombija i pozvao Avu da izađe i sve joj ispričao. Željku se sviđa Ava i podsjeća ga na bivšu ljubav.

Maja je također došla smiriti situaciju koju je sama 'zakuhala'. S Urošem je tada otišla do kombija u kojem se on počeo derati na Avu.

Uroš psovao Avu

- Glupa si! Neće jedna u halterima meni praviti probleme ovdje! Idi u pi... materinu! Da si mi kći ubio bih te, budalo jedna, nalupao bih ti šamare tamo u Zadru ili Splitu - urlao je Uroš i ružno psovao Avi. Ona se samo okrenula od njega, nije ga htjela ni vidjeti ni čuti. 

- Što ćeš sad, noge da mi okreneš? S tom tvojom diplomom možeš dupe da obrišeš, trebalo bi da ti je mozak u prvom planu a ne bradavice - nastavio je Uroš. 

Zatim je Ava ušla napala Uroša koji je istog trenutka počeo prijetiti Željku, kako će mu polomiti svaku kost u tijelu, izvaditi mu grkljan... Ostali stanari su ga smirivali.

'Uroš se nema pravo tako ponašati'

Željko je u ispovjedaonici rekao kako je, prema njegovom mišljenju, Uroš ispao jadan. 

- Kako može tako pričati o djevojci kojoj se svidio i koja je s njim spavala. Pa što ako je to bilo već prvu noć, to mu ne daje za pravo da tako priča o njoj. Što god da se dogodi, to mu ne daje pravo da tako ponižava nekoga, jednostavno je ružno što tako priča - rekao je Željko. 

Nevena i Sindi su se pomirile, tako što je Sindi na tulumu prišla Neveni i počela plesati oko nje i pjevati 'Mir, mir, nitko nije kriv' i poljubila je u obraz. 

Pala je vlada, Ava, Uroš i Maja sigurni su od nominacija

Stanari koji su bili u vladi nisu uspjeli 24 sata vrtjeti vjetrenjaču bez da ona stane na manje od 30 sekundi. Zbog toga im je Veliki brat rekao da su svi nominirani. Opozicija, Ava, Uroš i Maja, pošteđeni su nominacija. I dalje će biti u kombiju. 

- Idemo zajedno do pobjede - rekla je Maja Urošu, zagrlila ga i poljubila. Ava je rekla Velikom bratu da više ne može biti u kombiju s Urošem jer je od njega boli želudac. On je pak rekao da ga od Ave boli glava. Na kraju su se pomirili i oprostili jedno drugome. 

- Oprostila jesam, ali nisam zaboravila - rekla je Ava.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 239
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao