Obavijesti

News

Komentari 84

Zatočio turisticu u sobi pa ju tjednima silovao, tukao, mučio

Zatočio turisticu u sobi pa ju tjednima silovao, tukao, mučio
2

Alfio Anthony Granata (47) nizozemsku je turisticu oteo u Melbourneu 2012. godine. Na čelu joj je nacrtao križ rekavši joj da je predodređena za smrt

VIDEO

Muškarac koji je u hotelskoj sobi zatočio 21-godišnjakinju te ju više od šest tjedana silovao i tukao osuđen je na 17 godina zatvora . Alfio Anthony Granata (47) nizozemsku je turisticu oteo u Melbourneu 2012. godine. Na čelu joj je nacrtao križ rekavši joj da je predodređena za smrt .

Granata će zbog silovanja, prijetnji ubojstvom te namjernog nanošenja čak 54 ozljede na tijelu djevojke u zatvoru ostati najmanje do 2028. godine kada će, u slučaju dobrog vladanja, eventualno moći izaći na slobodu, piše 9news .

VIDEO

Sudac Frank Gucciardo rekao je kako je njegova žrtva, za vrijeme zatočeništva, trpjela neprestanu bol :

- To je bila ranjiva mlada žena, odvojena od svoje obitelji i prijatelja. Granata ju je mučio i ponižavao . Jednom ju je toliko pretukao da nije mogla ni gledati ni jesti - rekao je Gucciardo dodavši da je nasilnik djevojku bičevao punjačem za mobitel i silovao raznim kućnim pomagalima.

Mladu Nizozemsku Granata je prisiljavao na oralni seks, a on ju je tom prilikom davio i rezao nožem. U kuvertu je stavio pramen njene kose, komade noktiju i krvi rekavši joj da će to uskoro biti sve što je od nje ostalo.

Mučenje je okončano na Badnjak 2012. godine kada je djevojka ubola Granatu nožem i počela rezati sebe sve dok on nije pozvao hitnu. Manijak je policiji rekao da je njegova žrtva bila problematična i da ga je drogirala.

Granata je, inače, otac troje djece. Njegovoj žrtvi presuda donijela je olakšanje, ali teška depresija i ostali psihički problemi ometaju je u svakodnevnom funkcioniranju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 84
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca