Obavijesti

Sport

Komentari 70

Biserka i Jole Petrović svojom ušteđevinom spasili su Cibonu

Biserka i Jole Petrović svojom ušteđevinom spasili su Cibonu
9

Dogovorili smo sve, Fiba je skinula blokadu, a dugovi su isplaćeni većini igrača. Na to je potrošeno 15 milijuna kuna, rekao je Aco i najavio povratak Blassingamea...

VIDEO

Cibona je spašena. Kao što je najavio, Aco Petrović izašao je pred novinare 2. rujna. Bilo je ili stečaj ili spas. Aco je došao s dobrim vijestima. Četvorica igrača zbog kojih je Fiba Ciboni zabranila dovođenje prinova izvana - Gordan Giriček, Marko Tomas, Damir Markota i Goran Vrbanc pristali su na dogovor i Fiba je skinula blokadu. 

Na početku Hanžekovićeva memorijala u razgovoru za HTV, zagrebački je gradonačelnik Milan Bandić otkrio tko je dao novac za spas Cibone:

- Otkrit ću vam i jednu tajnu. Biserka Petrović i njen suprug također su sudjelovali sa svojom ušteđevinom koju su dali za spas Cibone. Točan iznos vam ipak neću otkriti, neka oni sami pričaju o svom novcu - rekao je Bandić, a sve skupa je potvrdio i Aco Petrović gostujući u Dnevniku HTV-a:

- Mi smo htjeli da to ostane tajna, ali gradonačelnik Bandić nas je otkrio. Vrijeme je curilo i to jako brzo, a mi smo odlučili namiriti taj novac koji nedostaje do potrebnih 15 milijuna kuna - rekao je Petrović čija je obitelj tako novcem iz humanitarne obiteljske zaklade uvelike pomogla zagrebačkom klubu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

'I Dražen je uvijek pomagao'

- Dražen je tako radio cijeli život, uvijek je pomagao, a nikad nije želio da se to zna. Tako i mi uvijek pomažemo, ali ne želimo na tome dizati poene. On je tako živio i živi - rekla nam je Biserka Petrović

- Dogovorili smo sve, Fiba je skinula blokadu, a dugovi su isplaćeni većini igrača. Na to je potrošeno 15 milijuna kuna - rekao je Aco Petrović ranije danas na presici i najavio četiri pojačanja:

- Dolazi Boris Barać (18) iz Širokog i centar Jure Lalić. Nakon riješenog dugovanja, vraća se Ivan Siriščević. Također, još jedan povratnik je Jerel Blassingame, s kojim smo sve dogovorili, ali potpisat će pod drugačijim uvjetima i manjom plaćom.

Aco je najavio kako će do 1. listopada Cibona imati novog predsjednika i upravu.

Uspješno smo riješili prvi korak, sad nam ostaju još dva. Dobili smo šansu za novi početak. Prvo moramo riješiti pravnu proceduru, a onda imenovati novi upravni odbor. Pregovaramo s jednim čovjekom koji bi trebao postati novi predsjednik kluba - dodao je Aco.

Danijel Lutz, nekad trener prve momčadi, sad ima novu funkciju, postao je šef omladinskog pogona u Ciboni.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu