Obavijesti

Sport

Komentari 19

Bogdanović opet dobar, Netsi izgubili petu utakmicu u nizu

Bogdanović opet dobar, Netsi izgubili petu utakmicu u nizu
1

Bogata NBA večer ponudila je tri produžetka u Brooklynu, drugu pobjedu Lakersa u nizu, drugi poraz Memphisa u sezoni, novi uspjeh Spursa protiv LeBrona Jamesa...

VIDEO

Brooklyn Netsi izgubili su pet utakmica zaredom. Nakon četiri pobjede u prvih šest nastupa, sad su pali na omjer 4-7, a posljednji poraz od Milwaukee Bucksa posebno boli, s obzirom na to da je došao nakon 63 minute igre u Brooklynu .

Poslije tri produžetka Bucksi su pobijedili sa 122-118. Mogli su biti gotovi već nakon prvog produžetka jer je pri 105-105 pet sekundi prije kraja Brandon Knight ukrao loptu i potpuno sam se sjurio prema košu Netsa, samo da bi promašio čisto polaganje .

No isti taj Knight u drugom je produžetku pogodio tricu za izjednačenje samo pet sekundi prije kraja, a u trećem slobodnim bacanjima potvrdio pobjedu za Milwaukee.

- Suigrači su mi pomogli, vjerovali su da mogu zabiti onaj koš za treći produžetak, samo o tome se radi. Izdržali smo ovo kao ekipa - rekao je Knight, strijelac 18 koševa. Jabari Parker bio je najbolji s 23 koša, čime je za jedan poen skinuo rekord Bojana Bogdanovića za najviše poena rookieja na jednoj utakmici ove sezone.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bogdanović je uz šut 4/11 za tricu završio s 19 poena , više u Netsima imao je samo Brook Lopez (26). Bogdanović je šutirao 3/5 za dvicu i 1/2 s linije slobodnih bacanja, uhvatio je i sedam skokova, ali promašio je tricu za vodstvo 20 sekundi prije kraja trećeg produžetka.

Rudežu pet minuta

Dramatično je bilo i u Indianapolisu, gdje je Damjan Rudež za pet minuta zabio svoj jedini pokušaj za tricu. Njegova Indiana košem Solomona Hilla sa zvukom sirene došla je do pobjede 88-86 protiv Charlotte Hornetsa.

- Ponosan sam i sretan zbog Solomona što nam je uljepšao večer - objavio je Rudež na Twitteru poslije novog iznenađenja Pacersa. Iako su od početka sezone zbog ozljeda stalno bili bez cijele početne petorke, već su na omjeru 5-7. Na slabom istoku i to je dovoljno za osmo mjesto.

VIDEO

LeBron ne može protiv Spursa

Manu Ginobili zabio je samo sedam koševa u pobjedi San Antonio Spursa u gostima kod Clevelanda, ali njegovo posljednje polaganje bilo je za pobjedu. Poslije toga krenuo je agresivno na LeBrona Jamesa , kojem je ispala lopta kod driblinga iza leđa, čime su prvaci sačuvali 92-90.

- Htio sam da promijeni smjer, a onda sam ga morao loviti. Nije mi to bio dobar potez , trebao sam trčati u obranu - priznao je Ginobili da je imao sreće u posljednjoj obrani.

- Išao sam napraviti taj dribling iza leđa i izgubio sam loptu. Nekad se lopta tako odbije - objasnio je James svoj potez. Završio je s 15 koševa i devet asistencija, Tim Duncan bio je najbolji gost s 19 koševa i deset skokova.

VIDEO

Lakersi iznenadili Rocketse

Nakon samo jedne pobjede u prvih deset utakmica, Lakersi su pobijedili u posljednja dva susreta i s omjerom 3-9 više nisu na dnu zapadne konferencije. Kobe Bryant zabio je 29 koševa, za što mu je trebalo "samo" 28 šuteva iz igre i deset slobodnih bacanja, a ključni je potez odigrao Wesley Johnson koji je ukrao loptu i zabio za vodstvo Lakersa u samoj završnici.

Memphis je u gostima kod Toronta doživio tek drugi poraz u sezoni, ali s 10-2 je i dalje najbolja momčad lige. Njihovom veteranu Vinceu Carteru Raptorsi su priredili posebnu dobrodošlicu i zahvalu za šest uspješnih godina u dresu Toronta na početku karijere.

VIDEO

Rezultati:

  • Cleveland Cavs - San Antonio Spurs 90-92
  • Indiana Pacers - Charlotte Hornets 88-86
  • Orlando Magic - LA Clippers 90-114
  • Philadelphia 76ers - Boston Celtics 90-101
  • Washington Wizards - Dallas Mavs 102-105
  • Brooklyn Nets - Milwaukee Bucks 118-122
  • Detroit Pistons - Phoenix Suns 86-88
  • Toronto Raptors - Memphis Grizzlies 96-92
  • Minnesota Timberwolves - New York Knicks 115-99
  • Denver Nuggets - OKC Thunder 107-100
  • Houston Rockets - LA Lakers 92-98
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića