Obavijesti

Sport

Komentari 14

Carmelo je pokvario LeBronov povratak; problemi za Thunder

Carmelo je pokvario LeBronov povratak; problemi za Thunder
8

LeBron James dočekao je prvu domaću utakmicu u dresu Clevelanda od svibnja 2010. godine, a predstavljanje nove supermomčadi pokvarili su New York Knicksi

VIDEO

Navijači u Clevelandu četiri i pol su godine čekali na povratak kralja, no LeBron James u prvoj utakmici kao da se nije ni pojavio. Za 17 poena trebalo mu je 15 šuteva iz igre (5/15), za vrijeme dok je bio na terenu New York Knicksi napravili su 13 razlike, a izgubio je i osam lopti.

- Bila je ovo posebna večer za mene, ali n isam bio nervozan zbog povratka . Drago mi je da me publika lijepo dočekala, ali isto tako mi je drago da je ova večer gotova - rekao je James poslije poraza u kojem nije uspio zaustaviti Carmela Anthonyja .

Melo je u posljednjoj minuti pogodio težak šut iz lijevog kuta baš preko Jamesa, čime je zaključio utakmicu s 25 poena uz 9/17 iz igre. Knicksima je to bilo dovoljno da dođu do pobjede 95-90 iako su bili bez Josea Calderona , svojeg prvog razigravača. Anthony zna da će u sljedećim susretima s trenerom Davidom Blattom i Cavsima biti teže.

- Svi očekuju da takve momčadi profunkcioniraju istog trena kad se igrači nađu. Trebat će im neko vrijeme. Trebalo je LeBronu neko vrijeme i u Miamiju , snaći će se nekako - rekao je Carmelo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kevin Love debitirao je za Cavse s 19 poena i 14 skokova, dok je treći dio velike trojke bio najbolji. Kyrie Irving završio je s 22 poena i sedam asistencija.

VIDEO

Westbrook u civilu

Kevin Durant zbog loma noge neće igrati prvih mjesec i pol za Oklahoma City Thunder, a momčad je upala u još veće probleme u gostima kod LA Clippersa.

Russell Westbrook slomio je kost u šaci, napustio je utakmicu nakon manje od devet minuta igre i u petak će obaviti dodatne preglede, kako bi se vidjelo koliki će dio sezone propustiti.

I bez njih dvojice Thunder je imao šut za produžetak, ali Serge Ibaka promašio je tešku tricu iz trka, pa je završilo pobjedom Clippersa 93-90. Oklahoma je izgubila prve dvije utakmice sezone, a ako se pokaže da je ozljeda Westbrooka teže prirode, crna serija mogla bi potrajati sve do povratka Duranta.

Nowitzki i Peković vukli do pobjeda

U ostalim susretima Dirk Nowitzki trebao je samo 23 minute za 21 koš u pobjedi protiv Utah Jazza, John Wall imao je 30 poena i 12 asistencija za Wizardse u Orlandu, a Nikola Peković sa 17 poena i 10 skokova povukao je Minnesotu do prve pobjede u sezoni.

Rezultati:

  • Orlando Magic - Washington Wizards 98-105
  • Minnesota Timberwolves - Detroit Pistons 97-91
  • Cleveland Cavaliers - New York Knicks 90-95
  • Dallas Mavericks - Utah Jazz 120-102
  • Los Angeles Clippers - OKC Thunder 93-90
VIDEO
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Srpski mediji ismijavaju: 'Hrvati slavili kao prvaci, a nitko nije čuo za to natjecanje u Egiptu...'
UMJESTO DA SE BAVE 'ORLOVIMA'

Srpski mediji ismijavaju: 'Hrvati slavili kao prvaci, a nitko nije čuo za to natjecanje u Egiptu...'

I Srbija je u ožujku odigrala dvije utakmice. U prijateljskoj u Moskvi protiv Rusije, čiji su klubovi i selekcije izbačeni iz Uefinih i Fifinih natjecanja, Srbija je izgubila 4-0. Potom je Srbija jedva pobijedila Cipar (1-0)